Nyt tilbud til studerende og seniorer

Foto: DAT
Ferie og rejse:

Onsdagen har indtil nu været kendt for flere gode ting. DAT lancerer i dag et onsdagstilbud til studerende og seniorer, så snegl og andet godt kan komme til og fra ø og fastland i endnu større omfang.

Udbuddet af flybilletter til studerende og seniorer tilpasses dagligt på ruten fra Midtjylland til København, men efterspørgslen er fortsat stigende. Der har ikke været nok billetter til salg og det er da dejligt. Så DAT har besluttet at lave et nyt onsdagstilbud. 

Flere billetter til salg
”Fra i dag sættes endnu flere billetter til salg til studerende og seniorer. Der vil fremover på alle afgange være minimum 5 billetter tilgængeligt. Vi ved, at det kan være svært at gennemskue, hvor mange billetter der fortsat er til salg på de forskellige afgange. Vores mål er at gøre det nemmere og mere overskueligt fortæller Jesper Rungholm”, direktør i DAT og fortsætter: ”Hver onsdag udsendes et nyhedsbrev til disse to grupper, som indeholder en oversigt, der præcist viser hvilke afgange, der er ledige samt antallet af billetter for en syv dages periode (skema vil vise hvad der fortsat er til salg og ikke det samlede udbud).”

Prisstruktur ændres
Da der er stor efterspørgsel på disse billetter, er der naturligvis ingen grund til at flyve med tomme sæder, hvis en studerende eller senior ønsker at rejse. Hidtil har billetterne kun været at finde på de mindre attraktive afgange. Men fremadrettet vil der være billetter til studerende og seniorer på alle afgange – også de populære.

Den billigste billet koster fortsat kr. 199,- og denne skal nu bookes senest 2 dage før afrejse. Hvis man ønsker at rejse på en af vores populære afgange og bestiller lige før afrejse koster en senior/studerende billet kr. 349,-

”Det er stadig ekstremt billigt på en afgang, hvor vi kan få en langt højere pris, men vi vil gerne tilbyde en plads for de der ikke kan rejse på andre og billigere tidspunkter”, siger Jesper Rungholm og fortsætter: ”Hvis man synes det er for dyrt, er der stadig masser af plads på andre afgange til den sædvanligt lave pris på kr. 199,-”.

Nye gruppe tilføjes
Fra i dag vil det også være muligt for værnepligtige at købe studiebilletter. Denne gruppe har tit forespurgt på muligheden, og derfor har DAT besluttet, at åbne op for denne gruppe. Det er dog vigtigt, at ved kontrol i gaten, skal der kunne fremvises dokumentation på at man er berettiget til denne billettype.

”Jeg vil gerne opfordre studerende og seniorer til at tilmelde sig vores nyhedsbrev, hvormed det bliver nemmere at finde de billige billetter. Det gælder selvfølgelig også alle andre, der er interesseret i at modtage gode tilbud fra os. Desuden vil vi også lave et ugentlig facebook opslag med det nye onsdagstilbud”, slutter Jesper Rungholm. 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
8. juli 2019, 13:00
En tredjepræmie i Eurojackpot og Millionærgarantien gav tre nye millionærer i weekenden.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring