Nyt magasin giver inspiration til feriehuset

Ferie og rejse:

I ugen op mod påske var SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter medudgiver på Magasinet Boligforbedring, der blev husstandsomdelt til bolig- og feriehusejere på Skiveegnen. Magasinet indeholder alt, hvad der skal til for at optimere opholdet i feriehuset.

Udviklingskonsulent Marlene Rasmussen fra SET fortæller om baggrunden: -Skive kommune har rigtig mange dejlige ferierhuse, især langs den 190 km kystlinje.  Tanken bag Magasinet Boligforbedring er at give tips til at gøre feriehusoplevelsen bedre og at skabe kontakt mellem erhvervsdrivende og feriehusejere, så renoveringsprojekterne kan blive til virkelighed. Herudover vil vi gerne inspirere feriehusejerne til at leje det nyrenoverede feriehus ud, da der er stigende efterspørgsel på feriehuse ved kysten.

Magasinet Boligforbedring er spækket med gode råd, nyttig viden og flotte illustrationer, der gerne skulle inspirere til at få igangsat en renovering – eller måske bare en tiltrængt makeover. Magasinet indeholder artikler om forbedring af husene – indvendigt og udvendigt – og giver information om, hvad man som feriehusejer skal være opmærksom på, inden man kaster sig ud i renoveringsprojekterne.

-Som feriehusejer er det en fordel at gøre feriehuset attraktivt. Selvfølgelig mest for sin egen skyld – men bestemt også for gæsterne, hvis man vælger at leje sit hus ud, siger Marlene Rasmussen, der tilføjer: -Det kan være, at huset skal sikres med alarmer og nye låse eller friskes op med maling og nye møbler. Det kan også være, at internet- og tv-forbindelsen skal optimeres, så man er sikret hyggelige dage indendørs, når den danske sommer byder på silende regn.

Hos SET håber medarbejderne derfor, at det husstandsomdelte magasin vil inspirere de lokale feriehusejerne til at renovere – og udleje - deres huse.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk