DCU´s store campingguide er på trapperne

Ferie og rejse:

Mest komplette guide

”Campingbogen”, Skandinaviens mest komplette europæiske campingpladsguide, udkommer 16. februar 2015. Bogen indeholder 2.300 campingpladser i Danmark og resten af Europa. På en campingferie i Europa kan det være lidt af en jungle at finde frem til den rigtige campingplads. Dansk Camping Union hjælper de danske campister på vej med ”Campingbogen”.

Ønsker og behov er vidt forskellige. Internettet er en vej, men Campingbogen, som udgives af Dansk Camping Union, er Skandinaviens mest komplette oversigt i bogform. De 2.300 campingpladser i Danmark og resten af Europa er nøje beskrevet, så campisterne kan se, hvilke faciliteter, aktiviteter og fordele campingpladserne har. Her fremgår det også, hvilke tilbud 900 af campingpladserne har til DCU’s medlemmer.

Overskuelige oversigtskort

Nye overskuelige oversigtskort viser den nøjagtige placering samt kørselsvejledning til pladserne, ligesom guiden også er fuld af dejlige billeder og giver tips til oplevelser på destinationerne.

”Campingbogen” giver også praktiske rejseinformationer til 24 lande, inklusive Danmark, således at campisterne kan være forberedte på landenes specielle regler og love. Det kunne for eksempel være regler om hunde, pigdæk og sikkerhedsvest.

”Vi er helt overvist om, at selv i disse online-tider er der brug for det trykte medie. Det er ”Campingbogen” et bevis på. Vores salgstal er ikke faldende, og det viser for mig, at campisterne gerne vil have bogen med i bilen, når de ferierer på de danske og europæiske landeveje”, siger DCU’s landsformand Bjarne Jensen.

Skandinaviens mest komplette europæiske campingpladsguide, ”Campingbogen”, der udgives af Dansk Camping Union, udkommer 16. februar 2015 og kan købes hos DCU på www.dcu.dk og hos alle landets campingforhandlere, DCU-campingpladser og partnerpladser samt hos boghandlere og turistkontorer. Pris: 115 kroner.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk