Teenage-roman rammer Danmark

Foto: Turbine Forlaget
Familie og fritid:

Serien ”Model under cover” handler om livet som model, de store modehuse, modemagasinerne og ikke mindst masser af mysterier i modeverden. Kort fortalt er det en spændingsroman om forfatterens tre yndlingsting; mode, mysterier og romantik.

Den 23. oktober udkommer første bind på dansk i serien ”Model under cover”, der er skrevet af den amerikanske forfatter Carina Axelsson. Bogen, der bedst kan beskrives som en modekrimi, har været uhyre populære blandt unge engelske og amerikanske læsere, hvor den er blevet læst flittigt - primært af piger i teenagealderen, ligesom den er blevet vel modtaget af anmelderne: ”Humor, mode, drama og intriger er den perfekte kombination i denne højtflyvende og perfekt stylet nye serie”, som avisen Lancashire Evening Post skrev om den første bog i serien - den bog, der nu udkommer på dansk på Turbine forlaget. 

- Jeg er begejstret over, at det første bind i “Model Under Cover”-serien nu udkommer i Danmark. Jeg holder meget af Danmark, så for mig er det både en drøm, der går i opfyldelse og en stor ære, at jeg nu er i stand til at dele mine historier med de unge danske læsere, siger forfatteren, Carina Axelsson.

Hovedpersonen er den engelske pige Axelle, der er vild med at løse detektivgåder. I den første bog bliver hun sendt til Paris i en uges praktik hos sin moster, der er redaktør på et stort modemagasin. Handlingen foregår under den parisiske modeuge, og snart befinder Axelle sig midt i en uhyggelig kidnapning af en kendt designer. Da Axelle selv får mulighed for at blive model, griber hun chancen for at gå under cover.

Carina Axelsson har skruet en spændende og veldrejet modekrimi sammen til de unge læser mellem 9 og 15 år, der også får en afsluttende ordliste med alle de begreber, man skal kende, hvis man interesserer sig for mode. Bogen afsluttes også med Carina Axelssons personlige tips til modebyen Paris. Forfatteren er nemlig selv tidligere model, og hun har gennem sin karriere optrådt i modemagasiner over hele verden, blandt andet i Vogue og Elle. Hun trækker derfor på sine egne erfaringer fra den internationale modeverden, når hun skriver sine romaner, hvor hun netop er blevet færdig med det fjerde bind i serien.

Carina Axelsson er halvt svensk og halv mexicansk, og er født og vokset op i Californien. Som voksen flyttede hun til New York og senere til Paris, hvor hun studerede billedkunst og rundede sin tid i modebranchen af med et job som personlig assistent for designeren John Galliano. Hendes oplevelser, kombineret med en forkærlighed for Scooby-Doo og Agatha Christie, gav hende idéen til at skrive serien ”Model Under Cover”. Carina bor nu i Tyskland sammen med sin mand, sine fire hunde og arbejder fuldtid som forfatter og illustrator.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring