Skæg og Skøre Briller er et skridt nærmere en fornem pris

Foto: TR Consult
Familie og fritid:

Annemette, Thor og Malthe Lindemann, iværksætterfamilien bag brætspillet SKÆG & SKØRE BRILLER er nu kommet et vigtigt skridt tættere på den fornemme pris Guldbrikken. Familiens spil er nemlig i dag blevet nomineret som et af kun 4 spil i kategorien Årets Selskabsspil.

’Vi er stolte over at nå igennem det første nåleøje’, begynder Annemette Lindemann. ’Vi har indtil i dag blot været blandt dem, der – måske – kunne ende med en nominering. Derfor er vi simpelthen bare så glade for, at det lykkedes’.

Bag nomineringen til Guldbrikken står en jury bestående af 6 uvildige og spilkyndige fagfolk, og de har i år udvalgt følgende 4 spil til at kæmpe om Guldbrikken for Årets Selskabsspil:

Cortex Challenge (Enigma Distribution)

Plingo (Jeppeh Olsen m.m.  - Game Inventors)

Talhøvding (Spartaco Albertarelli - Four Esses)

SKÆG & SKØRE BRILLER (Lindemann Creative Minds)

Foruden denne kategori uddeles der også Guldbrikker i kategorierne Årets Børnespil, Årets Voksenspil og Årets Familiespil.

Guldbrikkerne uddeles den 24. september under Comic Con i Bella Centret.

Statistisk set er der 25% chance for at vinde – og 75% for at ’tabe’. Men den slags vil familien ikke spekulere på lige nu, men bare nyde, at SKÆG & SKØRE BRILLER for alvor er med i kampen om Guldbrikken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk