Skæg og Skøre Briller er et skridt nærmere en fornem pris

Foto: TR Consult
Familie og fritid:

Annemette, Thor og Malthe Lindemann, iværksætterfamilien bag brætspillet SKÆG & SKØRE BRILLER er nu kommet et vigtigt skridt tættere på den fornemme pris Guldbrikken. Familiens spil er nemlig i dag blevet nomineret som et af kun 4 spil i kategorien Årets Selskabsspil.

’Vi er stolte over at nå igennem det første nåleøje’, begynder Annemette Lindemann. ’Vi har indtil i dag blot været blandt dem, der – måske – kunne ende med en nominering. Derfor er vi simpelthen bare så glade for, at det lykkedes’.

Bag nomineringen til Guldbrikken står en jury bestående af 6 uvildige og spilkyndige fagfolk, og de har i år udvalgt følgende 4 spil til at kæmpe om Guldbrikken for Årets Selskabsspil:

Cortex Challenge (Enigma Distribution)

Plingo (Jeppeh Olsen m.m.  - Game Inventors)

Talhøvding (Spartaco Albertarelli - Four Esses)

SKÆG & SKØRE BRILLER (Lindemann Creative Minds)

Foruden denne kategori uddeles der også Guldbrikker i kategorierne Årets Børnespil, Årets Voksenspil og Årets Familiespil.

Guldbrikkerne uddeles den 24. september under Comic Con i Bella Centret.

Statistisk set er der 25% chance for at vinde – og 75% for at ’tabe’. Men den slags vil familien ikke spekulere på lige nu, men bare nyde, at SKÆG & SKØRE BRILLER for alvor er med i kampen om Guldbrikken.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
14. november 2018, 12:00
Viborgvej lukkes midlertidigt fra søndag aften d. 18/11-2018 til og med fredag d. 30/11-2018
14. november 2018, 10:00
Bon Appetit Group A/S tilbagekalder ”Varmrøget laksesalat med perlebyg” og ”Pasta penne røget laks & rucola pesto”, da der er påvist Listeria i varmrøget laks, der indgår i salaterne med specifikke produktionsdatoer.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring