Prisen for ’Årets Selskabsspil’ gik til familie fra Balling

Foto: Papskubber.dk
Familie og fritid:

Familien Lindemann fra Balling har gennem 5 år arbejdet på udvikling, markedsføring og salg af deres brætspil ’SKÆG & SKØRE BRILLER’. I weekenden var de i København til Guldbrikkens Award Show i Bella Centret, hvor deres spil var nomineret blandt Danmarks bedste brætspil. Her modtog de Guldbrikken som vinder af kategorien ’Årets Selskabsspil’.

Siden starten af august har Annemette Lindemann ventet spændt sammen med hendes to sønner, Thor på 22 og Malthe på 13 år. Her fik de nemlig besked om, at deres brætspil ’SKÆG & SKØRE BRILLER’ var blevet udvalgt som nomineret til en pris blandt 47 tilmeldte spil til Guldbrikken ved dette års prisuddeling.

Guldbrikken er en særlig pris indenfor brætspilsgenren, som tildeles de bedste spil i branchen i Danmark. Der kåres en vinder indenfor 4 forskellige kategorier og derudover udnævnes en vinder af Juryens Special Pris. Priserne blev uddelt og vinderne kåret ved et award show under Nordens største populærkulturelle messe Comic Con i weekenden.

For familien fra Balling var det en stor oplevelse at deltage i messen, hvor de fik mulighed for at præsentere deres spil sammen med de øvrige nominerede på Guldbrikkens fællesstand. Messen er en event med fokus på forskellige popkultur-elementer som gaming, film, tegneserier, cosplay, TV-produktioner, gadgets, tøj og legetøj. Weekendens messe var velbesøgt og tiltrak både lokal, national og international presse.

Lørdag aften var Guldbrikkens Award Show på programmet. En jury sammensat af spilkritikere, spilundervisere og spiludviklere, samt to repræsentanter for landets største brætspilsforeninger har sammen med en testgruppe vurderet alle nominerede spil.

I kategorien ’Årets Selskabsspil’ blev det altså Lindemann Creative Minds, som familiens fællesejede virksomhed hedder, der løb med prisen. Alle tre var på scenen og modtog prisen, som er en gylden Ludo-brik i massiv messing.

Hjemme i Balling har familien Lindemann allerede fundet en god plads til statuetten. Den har fået en æresplads midt i stuen, for det er en pris og en anerkendelse, som familien er meget stolte af. Det er derfor en meget glad Annemette, der fortæller:

’Vi har virkelig knoklet for vores projekt gennem de sidste 5 år. Det, der hele vejen igennem har motiveret os, har været vores urokkelige tro på, at vi har udviklet et brætspil, der kan noget helt særligt. Og med prisen i weekenden har vi fået et kæmpe skulderklap fra branchen. For Guldbrikken er et kvalitetsstempel og alene nomineringen har betydet en stigning i efterspørgslen fra forhandlerne. Vi forventer derfor, at der kommer endnu mere fart på salget af vores brætspil her i den kommende tid.’

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
21. maj 2019, 09:00
Sommerhumøret blev kickstartet ved Rasmus Seebachs første store familiekoncert, som lørdag bragede løs i Mølleparken i Aalborg.
22. maj 2019, 09:00
1970’erne var uden tvivl et af de kulturelt vildeste årtier i nyere tid, og det kan ikke fejres nok.
21. maj 2019, 11:00
Efter nogle svære år med blodrøde tal på bundlinjen kan den lokale arbejdsmiljørådgiver, Arbejdsmiljøcenter Midt-Vest glæde sig over sorte tal for 3. år i træk.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring