Nyt spil til familien

Foto: Box Quiz
Familie og fritid:

Vi elsker og hader julekalendere - ny lille quiz fra Box Quiz

Men mest af alt så husker vi julekalenderne ret godt, for når det kommer til stykket, så har mange af os set de allerfleste af dem. Vi kan ikke lade være. En lang must see tradition
Danmark har fået opbygget en misundelsesværdig tradition med julekalendere på tv, som stadig er must see i julemåneden. Det startede dengang, der kun var 1 tv-kanal, og alle kunne tale med om de samme tv-programmer næste dag i kantinen. Der blev etableret et uformelt fællesskab omkring de årligt tilbagevendende tv-serier op til jul, som var mest for børn, men som mange voksne ikke kunne lade være med også at se. Meningerne om højdepunkterne i denne danske tv-tradition er mange, men et af lavpunkterne bliver flere steder nævnt som Poul og Nulle i Hullet fra 1980. Målet skulle efter sigende have været at lave en skrækkelig julekalender, fordi alle var så sure til jul, og det lykkedes til fulde, lod det til.

Sådan siger Bettina Cronquist op til lanceringen af Box Quiz Julekalendere, som bliver Box Quiz nr. 49 på dansk og ser dagens lys den 1. oktober. Det er lige i tide til alle de mandelgaver og smågaver til pakkelege, som vi skal stresse rundt og finde, før roen igen kan sænke sig. Box Quiz Julekalendere kommer godt omkring både højde- og lavpunkterne i den mangeårige tradition og er for hele familien.

Hvorfor lige Julekalendere?
Julekalendere lå ligefor som titel til en ny lille quiz. Titlen lever op til alle forudsætningerne: Det er et stort og populært emne, som vi alle kan forholde os til, hvad enten vi elsker eller hader det. Og så findes der meget lidt materiale om julekalenderne lige bortset fra julekalenderne selv, så det har været en ekstra sjov udfordring. Der findes ingen bøger om julekalendere, men nu er der altså en lille quiz, siger Bettina Cronquist, ejer af Box Quiz.

55 forskellige Box Quiz
Når 2015 er omme, har Box Quiz lanceret 23 produktnyheder alene dette år inkl. Box Quiz nr. 55 på dansk. Det har været et travlt og sjovt år, men der mangler endnu 7 nyheder, som vi fortæller om frem til den 1. november, slutter Bettina Cronquist.

BOX QUIZ pris: 59,95 kr.
Forhandlere: Arnold Busck, Bog & Ide, Bøger & Papir, Kon-tur, Imerco, museumsbutikker, gavebutikker og lufthavne i hele Danmark

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. november 2019, 11:50
Tirsdag aften løb Auto Awards 2019 af stablen, hvor der blev overrakt 24 priser i branchen, ind i mellem et væld af underholdningsindslag leveret af Wallmans og Martin Brygmann som konferencier.
19. november 2019, 09:00
En ny undersøgelse fra Arbejdstilsynet viser, at ca. en fjerdedel af landets 165.500 virksomheder med færre end 10 ansatte ikke har foretaget en arbejdspladsvurdering (APV).
19. november 2019, 11:00
Det er nu tid til at bestille handicapkørsel, hvis du skal rejse i forbindelse med julen og nytåret.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring