Nyt dagtilbud i naturen

Hos Birkegårdens Børnepasning lærer børnene at være sammen med naturen
Hos Birkegårdens Børnepasning lærer børnene at være sammen med naturen
Familie og fritid:

Birkegårdens Børnepasning slår dørene op til nye lokaler og naturen lige uden for vinduet. Her er plads til 5 børn i alderen 0 år til 6 år. Børnene bliver passet af en uddannet pædagog med fokus på læring igennem leg, hvilket der er rigeligt plads til.

Pædagog Christina U. Mortensen fortæller: "Her er rigelig plads til at børnene kan udfolde sig både i det store lege/krea-rum og på gårdens 2 ha land. Her bor mange forskellige dyr og gården er beliggende i en skøn natur, som børnene lærer at leve sammen med."

Birkegårdens Børnepasning har stor fokus på naturen, Christina U. Mortensen fortæller; "Fordi vi gerne vil leve med naturen og ikke bare i den, falder det os så naturligt at tilbyde børnene en sund og nærende kost af lokale og/eller økologiske råvarer. Der er meget at se til på en gård, dyrene skal fodres, der skal samles æg fra hønsene og råvarer til vores frokost hentes i haven. Alt dette får børnene lov til at være en del af. De får lov til at opleve at maden ikke kommer fra supermarkedet."

Birkegårdens Børnepasning starter op ved årsskiftet. Tryk her for at læse mere om det nye dagtilbud.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk