Kræmmermarked i julestemning og med rekord

Foto: KulturCenter Limfjord
Familie og fritid:

Når Sport & Event Center Jebjerg i samarbejde med Kulturcenter Limfjord (KCL) lørdag 3. november åbner dørene til efterårets store Kræmmer- og Loppemarked, så bliver det med et rekordstort antal kræmmere.

Ikke mindre end 140 stande står klar de mange kræmmere fra nær og fjern, som deltager i det traditionsrige arrangement, der afholdes to gange årligt. Primo februar og primo november.

-Efterårsmarkedet her i november er traditionelt altid det største marked, fortæller arrangør Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg. Det skyldes blandt andet, at vi her har en del udstillere med, der sælger julepynt, juleudsmykning, nisser, gaver og alt det, der nu engang hører til den søde juletid, forklarer Jan D. Andersen.

De 140 stande er pænt fordelt i såvel INTERFJORD ARENA som i Sundsøre- og Spøttrupsalene og alle standene er proppet med antikviteter, samlerobjekter, porcelæn, plakater, gamle dvd’er, cd’er, lædervarer, tøj og beklædning samt lopper og effekter af enhver tænkelig art. Der vil således være rig lejlighed til at gøre et godt køb, og mon ikke mange vil benytte lejligheden til at sikre sig enten noget nyt spændende julepynt eller i god tid få købt nogle af årets julegaver.

Kræmmermarkedet har åbent lørdag 3. november fra klokken 10 til 17 og søndag 4. november fra klokken 10 til 16. Arrangørerne oplyser, at der kun er ganske få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Indgangen til kræmmermarkedet sker i lighed med det seneste marked i februar via den nyrenoverede Indgang B ud mod Skyttevej. Arrangørerne forventer et stort rykind til markedet, der igen i år afholdes i umiddelbar forlængelse af den store internationale Autisme konference.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. marts 2019, 14:00
Banestiens fremtid ligger i dine hænder.
22. marts 2019, 10:00
Forventes at ankomme til Skive Havn søndag middag den 24. marts, sejlende under hollandsk flag.
20. marts 2019, 12:00
Mandag den 18. marts kunne Kære Børn i Skive løfte sløret for en nyhed de havde glædet sig til at dele.
22. marts 2019, 12:00
Entreprenørfirmaet Ole Ibsen A/S i Balling overtager fra 1. april 2019 Oddense Tømrerfirma A/S.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring