Kræmmermarked i julestemning og med rekord

Foto: KulturCenter Limfjord
Familie og fritid:

Når Sport & Event Center Jebjerg i samarbejde med Kulturcenter Limfjord (KCL) lørdag 3. november åbner dørene til efterårets store Kræmmer- og Loppemarked, så bliver det med et rekordstort antal kræmmere.

Ikke mindre end 140 stande står klar de mange kræmmere fra nær og fjern, som deltager i det traditionsrige arrangement, der afholdes to gange årligt. Primo februar og primo november.

-Efterårsmarkedet her i november er traditionelt altid det største marked, fortæller arrangør Jan D. Andersen, Sport & Event Center Jebjerg. Det skyldes blandt andet, at vi her har en del udstillere med, der sælger julepynt, juleudsmykning, nisser, gaver og alt det, der nu engang hører til den søde juletid, forklarer Jan D. Andersen.

De 140 stande er pænt fordelt i såvel INTERFJORD ARENA som i Sundsøre- og Spøttrupsalene og alle standene er proppet med antikviteter, samlerobjekter, porcelæn, plakater, gamle dvd’er, cd’er, lædervarer, tøj og beklædning samt lopper og effekter af enhver tænkelig art. Der vil således være rig lejlighed til at gøre et godt køb, og mon ikke mange vil benytte lejligheden til at sikre sig enten noget nyt spændende julepynt eller i god tid få købt nogle af årets julegaver.

Kræmmermarkedet har åbent lørdag 3. november fra klokken 10 til 17 og søndag 4. november fra klokken 10 til 16. Arrangørerne oplyser, at der kun er ganske få ledige stadepladser, som kan bookes ved henvendelse til Lene Eriksen på telefon 52 39 22 32.

Indgangen til kræmmermarkedet sker i lighed med det seneste marked i februar via den nyrenoverede Indgang B ud mod Skyttevej. Arrangørerne forventer et stort rykind til markedet, der igen i år afholdes i umiddelbar forlængelse af den store internationale Autisme konference.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
24. juni 2019, 15:00
Musikmejeriet præsenterer en festival for alle - Den Rådne Banan Festival 2019.
22. juli 2019, 09:00
Lørdag den 17. august 2019 fylder Thise Friskole 40 år, og det skal fejres med en dag fyldt med aktiviteter.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring