HERMELIN ny roman

Familie og fritid:

Officielt eksisterer de slet ikke, de tusindvis af statsløse børn og unge, som lever på gaden i byen Zorasse. De har ingen papirer, ingen rettigheder, og de bliver forfulgt og slået ihjel i koldt blod af lyssky organisationer. 17-årige Savannah overlever ved at danse for turister på torvet foran byens basilika, og de penge, hun tjener, tager hun med hjem til den nedlagte lade, hvor hun bor sammen med en gruppe hjemløse børn. Men Savannah bliver jaget af den hemmelige tjeneste og slipper kun væk, fordi en mystisk hvidhåret dreng bliver ved med at dukke op i hendes liv på de rigtige tidspunkter. Hun kalder ham Hermelin.

Hermelin er en roman om identitet og overlevelse, set fra den stærke danserinde Savannahs synspunkt. Det er en tankevækkende fortælling om et samfund, der, forkrøblet af frygt, slår børn ihjel i tryghedens navn. Romanen er fyldt med spændende bi-karakterer; den sky Hermelin, den stædige journalist Véronique Cantillon, den idealistiske Frederic og den ubehagelige Grégoire, som alle balancerer på kanten af det betændte politiske landskab i romanen.

Linda van Mieghem (f. 1948) er en nederlandsk forfatter, der har skrevet mange bøger for børn og unge. Hermelin egner sig, på grund af sine voldsomme temaer og stærke sprogbrug, til voksne og unge voksne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk