Fart, tempo, musik og action i Skive

Familie og fritid:

KulturCenter Limfjord byder på en hektisk uge 7 med tilbud for enhver smag

Traditionelt er skolernes vinterferie rammen om aktiviteter og oplevelser i KCL for såvel store som små. Og i år er bestemt ingen undtagelse. For igen i år har KCL entreret med Hop og Rul, som fylder Freja Arena med hoppeborge, rutsjebaner samt lege- og klatrevægge i alle størrelser de tre første dage i vinterferien. Her kan børn og barnlige sjæle muntre sig med udfordrende aktiviteter, der nok kan give sved på panden - mens far og mor eller bedstefar og bedstemor kikker med fra tilskuerpladserne eller fra den lille café, der er indrettet i hallen.

Action Skole med europamester

Såfremt Hop & Rul ikke er action nok – så tilbyder KCL Motion igen i år den populære Action Skole mandag 15. og tirsdag 16. februar. De deltagende børn tilbydes en række spændende og vidt forskellige aktiviteter i løbet af de to dage. De skal blandt andet prøve kræfter med en udfordrende TRX træning, prøve en biking time og så skal der læres taekwondo med landstræner og europamester Kim Nedergaard, Skive. Det bliver desuden rigtig spændende, når deltagerne skal læres at slukke en ildebrand under kyndig vejledning af Skive brandvæsen. Børnene skal naturligvis også en tur i badeland – og så sluttes de to dages action skole af med en tur i Cinema3.

Børnene får på denne måde nogle sjove og sunde aktivitetsmuligheder i ferien, hvor der er fokus på fysisk aktivitet. KCL pointerer, at alle børn fra tredje til femte klassetrin kan deltage. Der er således ingen krav om, at man skal være aktiv i en sportsklub, eller gå til nogen form for idræt for at være med. Blot man har lyst til at lege og få sig rørt.

Programmet løber begge dage i tidsrummet fra klokken halv ni til klokken to, og der er begrænset antal pladser. Interesserede kan tilmelde sig til receptionen i KCL Badeland & Motion, hvor man også kan få nærmere oplysninger.

Rosa og Rødderne

En af børnenes helt store favoritter er den kendte TV-vært fra børneprogrammet Rosa fra Rouladegade, der fredag 19. februar optræder i Koncertsalen. Sammen med bandet rødderne vil Rosa synge, danse og bage sovedyrskager. Showet byder på en masse forskellige indslag fra Rosas karriere, så der bliver uden tvivl fart over feltet. For at sætte ekstra gang i festen, beder Rosa alle børnene medbringe deres yndlings sovedyr, så der kommer helt sikkert bamser, hunde, tigre og andre sovedyr i alle afskygninger. Rosa glæder sig til showet, og hun forsikrer, at sovedyrene naturligvis ikke skal betale entré.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
20. september 2019, 09:00
Tjek batterierne i lommelygten og sæt en brik i kalenderen den 4. oktober kl. 19-22. Her fylder Børnekulturnatten nemlig Skives mørklagte gader, torve og bygninger.
19. september 2019, 15:40
Torsdag den 26. september 2019 kl. 17:00 afholdes der borgermøde om planerne og projektet for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive.
19. september 2019, 10:00
Skive Kommune og Dansk Byggeri vil arbejde sammen om at gøre servicen og forholdene for de lokale virksomheder endnu bedre.
18. september 2019, 13:00
Veje spærret på grund af kloakarbejde.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring