5 enkle trin fjerner din flyskræk

Foto: Fit2fly
Familie og fritid:

Du kan slippe flyskrækken i løbet af blot en enkelt dag gennem fit2flys effektive flyskrækkurser. Lars Toldbo, der står bag kurserne, var selv plaget af flyskræk i mange år. Nu er han selv pilot og hjælper andre med at slippe deres flyskræk gennem 5 enkle trin.

- Hver femte lider af flyskræk fra lettere ubehag til voldsom angst. Det er typisk flyets lyde, bevægelser, turbulens, det lukkede rum og mangel på kontrol, der udløser ubehaget, udtaler Lars Toldbo fra fit2fly.

Lars Toldbo var selv gennem mange år plaget af flyskræk, der fik ham til at vælge alternativer til flyrejser. Han ved præcis hvilke tanker, undskyldninger og følelser, der flyver gennem kursisternes hoveder.

- De er stressede, irritable, nedtrykte, kan ikke læse, kan ikke spise og kan ikke koncentrere sig om andet end at være bange. Flyvning eller tanken om flyvning er desværre en stor belastning for rigtig mange mennesker - og deres pårørende, siger han.

Løsningen er et effektivt kursus, der fjerner flyskrækken gennem fem enkle trin. På kurset, der er individuelt tilpasset en enkelt eller to deltagere med samme behov, kombinerer Lars Toldbo sin viden som pilot med sine kompetencer som NLP coach. Først finder han de situationer, der udløser flyskrækken, den såkaldte ’trigger’.

- Derefter får du reel viden om flyvningen fra gate til gate og bliver fortrolig med alle flyets lyde og bevægelser, så du kan fjerne alle de billeder, der udspringer af forkerte informationer. De fleste med flyskræk har med stor dygtighed opbygget et stort lager af ”røverhistorier” om flyvning. Reel viden betyder, at uro kan stoppes i opløbet, forklarer han.

Men det gør det ikke alene. Når man har øvet sig i at være bange i lang tid, skal man også have hjælp til hurtigt og effektivt at erstatte sine forkerte og ubrugelige mentale billeder i forbindelse med flyvning med ressourcestærke billeder, der støtter både før og under flyveturen.

- Det sker ved hjælp af effektive, gennemprøvede NLP teknikker. Og endelig skal man have hjælpemidler, så man kan stoppe tilløb til uro i tide, så det ikke ”løber af med en”, siger instruktøren.

Og så kan man jo ikke tale sig fra det. Der skal handling til. Man skal ud at flyve. Jo hyppigere jo bedre. Derfor er der også mulighed for en udvidet kursuspakke inklusiv en flyvetur, hvor Lars Toldbo følger med som passager og støtte.

- Med ny viden og nye værktøjer vil det blive mere og mere afslappende at lade sig transportere med fly, slutter Lars Toldbo fra fit2fly.

---

De 5 trin fra fit2fly:

1. Find din ’trigger’ som udløser din flyskræk

2. Få reel viden om flyvning

3. Udskift ubrugelige mentale billeder med nye ressourcestærke billeder

4. Få nye værktøjer til at dæmpe uro

5. Tag på en flyvetur så hurtigt som muligt efter kurset

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. september 2019, 10:15
En andenpræmie i Eurojackpot og fire vindere i Lotto gav fem nye millionærer i weekenden.
16. september 2019, 11:00
Politiet sætter i denne uge ind med kontrol af uopmærksomme trafikanter på vejene.
17. september 2019, 09:00
Falengreen A/S tilbagekalder First Price Ice Tea med Ferskensmag 5x250ml., da der er konstateret vækst af mug/skimmel i dele af partiet.
16. september 2019, 15:40
Der etableres omkørsel ad Bjørnevej – Væselvej og Oddervej.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring