Vindere af årets Step1 Award, drengene bag appen findløb.dk

Foto: MereFartSkive
ERHVERV:

Torsdag d. 19. november blev STEP1 Awarden uddelt for tre år i træk. 75 var mødt op for at hædre vinderen og ikke mindst for at høre de fem finalisters idéer.

Anderledes i år var det, at flere ideer var udenbys.

- Vi havde egentlig ikke taget stilling i bestyrelsen til om, hvorvidt man kunne deltage uden for kommunegrænsen. Men da vi så fik en henvendelse fra Aalborg, var der egentlig ingen tvivl om at selvfølgelig kan alle deltage, fortæller Lise Korsgaard, koordinator i STEP1
Der deltog i alt 17 idéer i år, hvor af fem gik videre til finalen.
- Det er selvfølgelig ærgerligt at der ikke er flere lokale der deltager, særligt når vi ved at idéerne er derude. Men på den anden side så er det også et kvalitetsstempel, at folk udefra kigger på Skive, når de tænker iværksætteri og hvordan man får hjælp til at komme videre med sine ideer, fortæller Lise Korsgaard

Gammel Skive-dreng løb med 1. pladsen

Vinderen af Awarden og præmien på de 30.000 kr. gik i år til fire unge mænd fra Aalborg. Michael Bisgaard som modtog prisen på vegne af gruppen, er oprindelig fra Skive og kommer jævnligt til byen hvor hans familie stadig bor.

 -Det er fedt at vinde 30.000 kr. til at komme videre med ideen, men det er ligeså meget anerkendelsen fra en kompetent jury, som giver os motivation og god sparring til at arbejde videre, der tæller for os, fortæller Michael Bisgaard, som til daglig driver Pikuseru.

En fælles interesse for sport har ikke alene bragt fire kammerater igennem halve og hele Ironmen. De har også sammen skabt ideen til den motions-app der i torsdags indkasserede dem 30.000 kr. og 3 måneder gratis husleje i STEP1.

 - Vi mødtes, da vi skulle til at træne op til en Ironman. Her kom vi ind i et træningsfællesskab, og det har så udviklet sig, siger Michael Bisgaard

Step1 Award er en pris, der bliver givet til en rigtig god idé. Og det var dommernes beskrivelse af web- og mobilappen til sportsevents. Drengene har udviklet en app, som både kan søge efter sportsbegivenheder i det område, hvor personen befinder sig, og den fungerer også som tilmeldingssystem.


- I første omgang vil det indeholde motionsløb, men vi vil også have duatlon, triatlon, trailløb og mountainbikeløb med, siger Kasper Fruensgaard.

- Mange af de tilmeldingssystemer, som motionsløb tilbyder, er dybt forældede, og de er ikke mobilvenlige, siger Michael Bisgaard, som forventer, at app’en »Findløbet« er i brug til foråret.

Foreløbig er projektet kun en bi-beskæftigelse, men både pengene og skulderklappet fra STEP1 Award er gode.

Næste år håber arrangøren at kunne gøre arrangementet endnu større ved at ligger prisuddelingen sammen med andre erhvervsrelaterede priser i kommunen og laver et større award show, fortæller Lise Korsgaard, som de sidste tre år har arrangeret STEP1 Award

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. april 2019, 09:00
Forventes at ankomme til Skive Havn skærtorsdag morgen den 18. april kl. 09:00, sejlende under antiguansk flag.
18. marts 2019, 09:00
Læreruddannelsen i Skive oplever en nedgang i antallet af kvote 2-ansøgninger. Forklaringen skal blandt andet findes i et flot efteroptag, som har medført en ekstra holdstart denne vinter.
8. april 2019, 13:00
I forbindelse med vejarbejde vil Grættrupvej i Thorum være spærret den 11. april 2019.
18. marts 2019, 15:00
Produkterne er leveret efter de behov og ønsker, Kærby Tømrer havde til produktet, samt produkterne blev leveret med sætvis indpakning.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring