Trykimprægneret træ med 20 års garanti

Frøslev Træ tilbyder som de første på markedet en 20 års garanti på trykimprægneret træ.
Foto: Frøslev Træ
Frøslev Træ tilbyder som de første på markedet en 20 års garanti på trykimprægneret træ.
ERHVERV:

Det er alment kendt at der er forskel på holdbarheden af trykimprægneret træ, men nu tilbyder Frøslev Træ som de første på markedet en 20 års garanti.

Der er store kvalitetsforskelle på trykimprægneret træ. Bare fordi det er grønt, behøver det ikke være holdbart. Forskellen ligger i den måde imprægneringen udføres på, hvor effekten af det træbeskyttende middel, afhænger af flere vigtige parametre.

Hvis imprægneringen ikke udføres korrekt, er træet ikke særligt holdbart, og vil allerede efter ganske kort tid blive angrebet af råd og svamp. Er det derimod imprægneret korrekt, vil man opnå en meget lang holdbarhed. Som forbruger skal man kigge efter træ, der er imprægneret efter NTR-standarder, eller ganske enkelt gå efter imprægneret træ fra Frøslev Træ.

”Som Danmarks førende producent af trykimprægneret træ, ser vi os forpligtede til at sørge for, at byggecentrene og forbrugerne bliver korrekt informeret omkring trykimprægnering og agere på den stigende mistillid til det trykimprægnerede træ”
udtaler direktør Martin L. Petersen, og fortsætter:
”Vi tilbyder derfor fra 1. januar 2015 en 20 års holdbarhedsgaranti på en nylanceret produktvifte vi kalder FT Premium®. Vores velforankrede leverandørnetværk og egenproduktion i Danmark tilsikrer, at vi kan understrege træets kvalitet i form af denne garanti”.

FT Premium® omfatter en stor del af Frøslev Træ’s sortiment indenfor fyrretræ, der er imprægneret efter NTR kl. A og NTR kl. A/B-standarder. NTR-standarder er et kvalitetsstempel udarbejdet af Nordisk Træbeskyttelsesråd, og dette giver sikkerhed for at træet er gennemimprægneret.

FAKTA om FT Premium®

  • Produceres i Danmark – med mange års erfaring
  • Træ fra bæredygtig skovdrift
  • Skarp kontrol af overholdelse af miljøkrav
  • Produceres iht. NTR-standarder
  • De anvendte midler er godkendt i både EU og i Danmark af relevante myndigheder.


Relevant information
FT Premium - 20 års garanti på trykimprægneret træ
http://www.froeslev.dk/garanti.aspx

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. januar 2019, 15:00
Som det sikkert er de fleste bekendt, er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter flyttet fra Østerbro til ”Skive Elværk” i Brårupgade.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring