Tidligere DONG direktør holder foredrag i Skive

Tidligere Dong Energy direktør Anders Eldrup
Tidligere Dong Energy direktør Anders Eldrup
ERHVERV:

 

Fremtiden – her og nu!

Grøn omstilling – nye muligheder!

Som den første i en række af tre markante og visionære oplægsholdere, giver tidligere DONG og DONG Energy direktør Anders Eldrup ved et arrangement i Skive sit bud på fremtidens trends og udfordringer indenfor grøn omstilling. Mødet finder sted den 17. februar hos DEIF A/S , der er global leverandør af grønne, sikre og pålidelige energistyringsløsninger til decentral kraftproduktion, marine/offshore og vindmøller. De tre oplægsholdere er inviteret af projektet Energi i Væksten, der i foråret 2015 sætter fokus på fremtidens trends - og de her-og-nu udfordringer, som virksomhederne møder allerede ”i morgen” indenfor det grønne område og energiområdet.

Det er gratis at deltage i møderne, men der er et begrænset antal pladser til rådighed. Yderlig information og tilmelding kan ske her

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring