Tag musen ved hornene

ERHVERV:

Hos virksomheden TinkTank er det en ganske særlig mus, der fylder tankerne i denne tid. Det drejer sig nemlig om Medarbejder Udviklings Samtalen, som mange ledere og medarbejdere overalt i Verden har et anstrengt forhold til. Partner Nicolaj Løve Hansen forklarer:

’I alt for mange virksomheder er den årlige MUS skønne spildte kræfter. Ofte har samtalen ingen nævneværdig sammenhæng med det, virksomheden arbejder med årets øvrige 364 dage’.

Han forklarer videre, at TinkTank i denne tid lancerer et MUS koncept, der er afprøvet i adskillige lande over hele Verden – og som øger effektiviteten med op til 15% om året.

’Vores holdning er, at MUS skal skabe værdi – ellers kan du lige så godt lade være’, supplerer Jesper Hammer, der også er partner i TinkTank og i øvrigt sammen med Nicolaj har været drivkraften i udviklingen af det effektive MUS værktøj.

Virksomheden gennemfører netop nu en større kampagne for et e-kursus, hvor andre virksomheder kan lære at bruge værktøjet og dermed gennemføre MUS, der både giver mening og skaber værdi.

Baggrundsinfo: TinkTank er en rådgivningsvirksomhed som tilbyder assistance indenfor især effektiv ledelse, forretningsudvikling og innovation. Virksomheden har afdelinger i Glyngøre og Horsens. Du kan læse mere på www.tinktank.dk.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring