Tag musen ved hornene

ERHVERV:

Hos virksomheden TinkTank er det en ganske særlig mus, der fylder tankerne i denne tid. Det drejer sig nemlig om Medarbejder Udviklings Samtalen, som mange ledere og medarbejdere overalt i Verden har et anstrengt forhold til. Partner Nicolaj Løve Hansen forklarer:

’I alt for mange virksomheder er den årlige MUS skønne spildte kræfter. Ofte har samtalen ingen nævneværdig sammenhæng med det, virksomheden arbejder med årets øvrige 364 dage’.

Han forklarer videre, at TinkTank i denne tid lancerer et MUS koncept, der er afprøvet i adskillige lande over hele Verden – og som øger effektiviteten med op til 15% om året.

’Vores holdning er, at MUS skal skabe værdi – ellers kan du lige så godt lade være’, supplerer Jesper Hammer, der også er partner i TinkTank og i øvrigt sammen med Nicolaj har været drivkraften i udviklingen af det effektive MUS værktøj.

Virksomheden gennemfører netop nu en større kampagne for et e-kursus, hvor andre virksomheder kan lære at bruge værktøjet og dermed gennemføre MUS, der både giver mening og skaber værdi.

Baggrundsinfo: TinkTank er en rådgivningsvirksomhed som tilbyder assistance indenfor især effektiv ledelse, forretningsudvikling og innovation. Virksomheden har afdelinger i Glyngøre og Horsens. Du kan læse mere på www.tinktank.dk.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring