Tag musen ved hornene

ERHVERV:

Hos virksomheden TinkTank er det en ganske særlig mus, der fylder tankerne i denne tid. Det drejer sig nemlig om Medarbejder Udviklings Samtalen, som mange ledere og medarbejdere overalt i Verden har et anstrengt forhold til. Partner Nicolaj Løve Hansen forklarer:

’I alt for mange virksomheder er den årlige MUS skønne spildte kræfter. Ofte har samtalen ingen nævneværdig sammenhæng med det, virksomheden arbejder med årets øvrige 364 dage’.

Han forklarer videre, at TinkTank i denne tid lancerer et MUS koncept, der er afprøvet i adskillige lande over hele Verden – og som øger effektiviteten med op til 15% om året.

’Vores holdning er, at MUS skal skabe værdi – ellers kan du lige så godt lade være’, supplerer Jesper Hammer, der også er partner i TinkTank og i øvrigt sammen med Nicolaj har været drivkraften i udviklingen af det effektive MUS værktøj.

Virksomheden gennemfører netop nu en større kampagne for et e-kursus, hvor andre virksomheder kan lære at bruge værktøjet og dermed gennemføre MUS, der både giver mening og skaber værdi.

Baggrundsinfo: TinkTank er en rådgivningsvirksomhed som tilbyder assistance indenfor især effektiv ledelse, forretningsudvikling og innovation. Virksomheden har afdelinger i Glyngøre og Horsens. Du kan læse mere på www.tinktank.dk.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.
6. februar 2019, 12:00
Skive Awards har i dag meldt udsolgt. Årsagen til at de i alt 325 billetter blev udsolgt netop denne uge er, at der kun var få billetter tilbage og at...
19. februar 2019, 09:00
Processen med at finde Bent Mølgaards efterfølger som direktør for KulturCenter Limfjord (KCL) er nu tilendebragt.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring