Tag musen ved hornene

ERHVERV:

Hos virksomheden TinkTank er det en ganske særlig mus, der fylder tankerne i denne tid. Det drejer sig nemlig om Medarbejder Udviklings Samtalen, som mange ledere og medarbejdere overalt i Verden har et anstrengt forhold til. Partner Nicolaj Løve Hansen forklarer:

’I alt for mange virksomheder er den årlige MUS skønne spildte kræfter. Ofte har samtalen ingen nævneværdig sammenhæng med det, virksomheden arbejder med årets øvrige 364 dage’.

Han forklarer videre, at TinkTank i denne tid lancerer et MUS koncept, der er afprøvet i adskillige lande over hele Verden – og som øger effektiviteten med op til 15% om året.

’Vores holdning er, at MUS skal skabe værdi – ellers kan du lige så godt lade være’, supplerer Jesper Hammer, der også er partner i TinkTank og i øvrigt sammen med Nicolaj har været drivkraften i udviklingen af det effektive MUS værktøj.

Virksomheden gennemfører netop nu en større kampagne for et e-kursus, hvor andre virksomheder kan lære at bruge værktøjet og dermed gennemføre MUS, der både giver mening og skaber værdi.

Baggrundsinfo: TinkTank er en rådgivningsvirksomhed som tilbyder assistance indenfor især effektiv ledelse, forretningsudvikling og innovation. Virksomheden har afdelinger i Glyngøre og Horsens. Du kan læse mere på www.tinktank.dk.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 08:00
Viborg har gang på gang bevist, at animation ikke blot er animation – men kunst, underholdning, forretning og formidling på én gang.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring