Søstrene Grene kommer til Skive

Den enorme interesse for Søstrene Grenes produkter og koncept har gjort, at de den seneste tid har været på udkig efter et sted at åbne en butik i byen.
Foto: Søstrene Grene
Den enorme interesse for Søstrene Grenes produkter og koncept har gjort, at de den seneste tid har været på udkig efter et sted at åbne en butik i byen.
ERHVERV:

Anna og Clara kan med stor glæde meddele, at en ny opsigtsvækkende butik åbner på Adelgade 3A i Skive. Søstrene er derfor i fuld gang med forberedelserne til åbningsfesten, som bliver den 30. september 2015. 

”Den enorme interesse for vores produkter og koncept har gjort, at vi den seneste tid har været på udkig efter et sted at åbne en butik i byen. Nu har vi fundet den helt rigtige placering, som vi glæder os meget til at byde kunder indenfor i, ” fortæller Bjørn Bach Eriksen, Retail Expansion Manager hos Søstrene Grene.

”Vi glæder os sådan til at slå Søstrene Grene fast i Skive,” fortsætter Per Velentin, franchisetager Søstrene Grene Skive.

Søstrene Grene er en kæde af franchisebutikker, og det er parret Per og Maja Velentin, som kommer til at drive butikken i Skive. Parret driver i forvejen Søstrene Grene i Silkeborg og Aalborg Storcenter.

Om Søstrene Grene

Søstrene Grenes butikskoncept bygger oprindeligt på inspiration fra markederne i Middelhavsområdet, hvor varerne sælges i en charmerende verden af farver, dufte og stemning. Det er blandt andet denne følelse, som virksomheden med succes har formået at bringe med ind i deres butikker og krydret det meget tidsvarende design til skæve priser. 

Søstrene Grene vækster og har i dag mere end 75 butikker i Danmark, Norge, Sverige, Holland, Spanien, Japan, Island og Frankrig.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring