Skærmtrolden Hugo går på Børsen

Den danske skærmtrold Hugo går på Børsen sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo
Foto: Hugo Games A/S
Den danske skærmtrold Hugo går på Børsen sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo
ERHVERV:

Den danske skærmtrold Hugo går på Børsen sammen med superstjernen Cristiano Ronaldo

Som led i en verdensomspændende strategi bliver det danskejede selskab Hugo Games nu børsnoteret. Selskabet forventer at rejse 50 millioner kroner på den norske børs Oslo Axcess. Og i den bedste digitale Hugo-ånd kan man tegne aktier online via linket ipo.hugogames.com. Tegningen foregår frem til tirsdag d. 16. juni.

Med den forestående børsnotering og nyt strategisk samarbejde med en af verdens førende super stjerner,
fodboldspilleren Cristiano Ronaldo, står skærmtrolden Hugo fra 80’ernes tv-shows verden over til at blive en vigtig del Hugo Games fremadrettede strategi.

- Superstjernen Cristiano Ronaldo er med sine næsten 200 millioner tilhængere på de sociale medier med til at åbne op for Hugo Games flerstrengede strategi om at lave mobil-spil sammen med kendte super stjerner med mange sociale fans, fortæller Henrik Kølle, der er CEO i Hugo Games.

- Et andet fokus består i at opkøbe eksisterende apps, som vurderes at besidde et stort potentiale med den rigtige udvikling. Et eksempel er app’en "Axe in face", som Hugo Games har købt. App’en blev kåret som bedste mobilspil i 2012.

– Og sidst men ikke mindst satser vi naturligvis også fortsat på mobil-spil med vores kendte Hugo figur, understreger CEO, Henrik Kølle.

Hugo’s liv som skærmtrold fortsætter dermed med uformindsket styrke. I dag er det bare ikke på TV-skærmen den charmerende trold toner frem men på digitale devices som iPhones og tablets.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring