Sixt Biludlejning får nyt udlejningskontor i Karup Lufthavn

ERHVERV:

Sixt Biludlejning er vokset betydeligt i takt med en massiv kundetilgang. Virksomheden skyder nytåret ind med to nye stationsåbninger og varsler flere stationer på vej. 18. januar åbner Sixt en ny station i Viborg samt et udlejningskontor i Karup Lufthavn.

Sixt åbner i Viborg i samarbejde med Intopit
Stationen i det centrale Viborg er åbnet i samarbejde med Intopit. Intopit drives af Magne Jakobsen der har en stærk baggrund i bilbranchen gennem mange år. Sixt Viborg vil fokusere på såvel personbiler som varevogne til konkurrencedygtige priser. Magne Jakobsen udtaler: ”I Viborg har vi manglet et godt biludlejningsselskab med et bredt udvalg af kvalitetsbiler og varevogne til de rigtige priser. Det får vi nu med åbningen af Sixt Viborg, som jeg glæder mig til at stå spidsen for. Lokale erhvervsdrivende kan tilmed få op til 10 % rabat på lejen i DK og udlandet.”

Stor vækst i Karup Lufthavn
Flere erhvervskunder efterspørger mobilitet i Midtjylland, og nu kan de fremadrettet leje et bredt udvalg af personbiler hos Sixt i Karup Lufthavn. Lufthavnen oplever stor vækst med åbningen af de daglige ruteflyvninger til og fra København. Sixt Karup Lufthavn vil have lange åbningstider i hverdagene, så kontoret er åbent, når kunderne har behov for billeje. Sixt er placeret i ankomstterminalen.

Philip Schack, Adm. direktør for Sixt Biludlejning, fortæller: ”Vi indtager med de nye stationsåbninger flere vigtige placeringer i Jylland, og vi fortsætter med at udvide Sixts orange Danmarkskort i 2016 – ikke kun med nye stationer, men også ved fortsat at tilbyde kunderne nye mobilitetskoncepter og altid høj kvalitet til lavpris i samspil med gennemskuelige lejekontrakter. Det har afgjort været vejen til vores succes.”

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ”Feel the Motion” – Sixts motto – er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved cirka 4.000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk