Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skive

Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skives afdeling
Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skives afdeling
ERHVERV:

XL-BYG Diges har som led i et generationsskifte solgt deres afdelinger pr. 1. januar 2016. Roslev Trælasthandel A/S overtager aktiviteterne i XL-BYG Diges’ afdeling i Skive. Afdelingen i Viborg overtages af XL-BYG Tømmergaarden, mens Frederiks afdelingen lukkes.

FAKTA:
Roslev Trælasthandel A/S er grundlagt i år 1900 og har i dag afdelinger i Skive, Holstebro, Herning og Ikast. Virksomheden beskæftiger 150 medarbejdere.

Adm. Direktør i Roslev Trælasthandel A/S Jørgen S. Hansen udtaler: ”Vi har i forbindelse med det forestående generationsskifte i XL-BYG Diges fået mulighed for at overtage aktiviteterne i Skive afdelingen. Vi synes, det er en enestående mulighed for at udbygge vores aktiviteter i Skive. Vi vil fortsætte driften på Engvej 5 under navnet XL-BYG SKIVE, og vi vil bestræbe os på at gøre en i forvejen enestående detailforretning endnu bedre. XL-BYG SKIVE vil således være et XL-BYG byggecenter med fokus på private kunder og med et sortiment bestående af alt til hu, have og hobby, betjent af dygtigt fagpersonale, høj grad af service og kundevenlige åbningstider – 7 dage om ugen”.

Roslev Trælasthandel A/S eksisterende forretning på Bjørnevej i Skive vil fortsat og i endnu højere grad være forretningen for de professionelle håndværkere og industri i Skive området.

”Vi glæder os til at betjene de, for os, mange nye kunder i XL-BYG Skive, hvilket er en opgave, vi går ydmygt til”, slutter Jørgen S. Hansen.

Bestyrelsesformand i XL-BYG Diges A/S Poul Sønder udtaler: ”Vi kan med glæde konstatere, at det er lykkedes at sikre et stærkt lokalt ejet byggemarkeds set-up i Skive. Vi stod foran et generationsskifte, og det var af afgørende betydning for os at finde de rigtige ejere til forretningen”, slutter Bestyrelsesformanden Poul Sønder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
15. november 2018, 08:00
To prisbelønnede journalister er debutanter som skribenter i årets udgave af Skivebogen, som bringer syv lokalhistoriske fortællinger spredt over 6000 år fra Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring