Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skive

Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skives afdeling
Roslev Trælast overtager XL-BYG Diges Skives afdeling
ERHVERV:

XL-BYG Diges har som led i et generationsskifte solgt deres afdelinger pr. 1. januar 2016. Roslev Trælasthandel A/S overtager aktiviteterne i XL-BYG Diges’ afdeling i Skive. Afdelingen i Viborg overtages af XL-BYG Tømmergaarden, mens Frederiks afdelingen lukkes.

FAKTA:
Roslev Trælasthandel A/S er grundlagt i år 1900 og har i dag afdelinger i Skive, Holstebro, Herning og Ikast. Virksomheden beskæftiger 150 medarbejdere.

Adm. Direktør i Roslev Trælasthandel A/S Jørgen S. Hansen udtaler: ”Vi har i forbindelse med det forestående generationsskifte i XL-BYG Diges fået mulighed for at overtage aktiviteterne i Skive afdelingen. Vi synes, det er en enestående mulighed for at udbygge vores aktiviteter i Skive. Vi vil fortsætte driften på Engvej 5 under navnet XL-BYG SKIVE, og vi vil bestræbe os på at gøre en i forvejen enestående detailforretning endnu bedre. XL-BYG SKIVE vil således være et XL-BYG byggecenter med fokus på private kunder og med et sortiment bestående af alt til hu, have og hobby, betjent af dygtigt fagpersonale, høj grad af service og kundevenlige åbningstider – 7 dage om ugen”.

Roslev Trælasthandel A/S eksisterende forretning på Bjørnevej i Skive vil fortsat og i endnu højere grad være forretningen for de professionelle håndværkere og industri i Skive området.

”Vi glæder os til at betjene de, for os, mange nye kunder i XL-BYG Skive, hvilket er en opgave, vi går ydmygt til”, slutter Jørgen S. Hansen.

Bestyrelsesformand i XL-BYG Diges A/S Poul Sønder udtaler: ”Vi kan med glæde konstatere, at det er lykkedes at sikre et stærkt lokalt ejet byggemarkeds set-up i Skive. Vi stod foran et generationsskifte, og det var af afgørende betydning for os at finde de rigtige ejere til forretningen”, slutter Bestyrelsesformanden Poul Sønder.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
20. september 2018, 09:00
En ny tilskudsordning skal hjælpe de små og sjældne arter med at komme nemmere rundt i landskabet.
20. september 2018, 16:00
Torsdag d. 4. oktober 2018 starter der en ny omgang ”Lær at tackle angst og depression” for unge.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring