Produktionsvirksomheder blive gearet til vækst

Leo Ravn, Skive Erhvervs- og turistkontor
Fotograf: Mette Johnsen
Leo Ravn, Skive Erhvervs- og turistkontor
ERHVERV:

Nu kan Skiveegnens produktionsvirksomheder blive gearet til vækst via et gratis udviklingsforløb med nogle af landets bedste

Fremtidens industri kræver, at ejere og ledere af små og mellemstore produktionsvirksomheder får gearet sig selv og virksomheden til vækst. Torsdag den 5. marts inviteres Skiveegnens vækstorienterede produktionsvirksomheder til et gratis og uforpligtende informationsmøde om projektet ”Fremtidens Industrielle Forretningsmodeller”, der tilbyder et gratis 3-trins udviklingsforløb med hjælp fra nogle af Danmarks bedste konsulentvirksomheder. Arrangører af Informationsmødet er SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter i samarbejde med Region Midtjylland, Væksthus Midtjylland og VIA University College .

Erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen fra SET fortæller, at formålet med informationsmødet er at gøre de lokale produktionsvirksomheder opmærksomme på initiativet og ikke mindst på de individuelle vækst- og udviklingsforløb, der kan geare den enkelte virksomhed til vækst og udvikling.

-Ved informationsmødet vil projektleder Lars Mønsted Nielsen fra VIA University College fortælle om baggrunden for og formålet med ”Fremtidens Industrielle Forretningsmodeller”, ligesom han vil gennemgå hele forløbet, siger Leo Ravn Nielsen, der understreger, at såvel informationsmødet som de tre første trin i forløbet er gratis for deltagerne.

Første trin er en indledende individuel samtale mellem ejer/leder og en konsulent fra Væksthus Midtjylland, hvor der skabes overblik over virksomhedens vækstambitioner og udfordringer. Når dette er klarlagt, inviteres virksomheden til et planlægnings- og dialogmøde med et panel af erfarne eksperter fra bl.a. Aarhus Universitet. Formålet med dette møde er at sikre, at virksomheden får tilknyttet den rigtige konsulent ved den efterfølgende strategiworkshop.

-Det sidste trin i det gratis forløb er en strategiworkshop, der også vil være individuel og specifikt målrettet den enkelte virksomheds udfordringer, lyder det fra Leo Ravn-Nielsen, der uddyber: - Formålet med strategiworkshoppen er at udvikle en vækststrategi for den enkelte virksomhed samt give virksomheden værktøjer til, hvordan strategien realiseres. Workshoppen gennemføres – alt efter, hvilket fokus den enkelte virksomhed har - med en faglig konsulent fra nogle af landets bedste konsulentfirmaer som f.eks. Teknologisk Institut, Force Technology, PWC, Pluss Leadership eller FrieCon.

Efter strategiworkshoppen er der mulighed for at indgå i en række relevante vækst- og udviklingsforløb i form af kurser og netværk. Dette forløb skal virksomheden dog betale for.

-Det er ikke hver dag, vi har mulighed tilbyde produktionsvirksomhederne et så omfattende individuelt udviklingsforløb – og så tilmed uden beregning, konstaterer Leo Ravn-Nielsen, der derfor opfordrer virksomheder i målgruppen til at tilmelde sig informationsmødet på skiveet.nemtilmeld.dk for at høre mere om forløbet ”Fremtidens Industrielle Forretningsmodeller”.

Kontakt for yderligere information:
SET
Erhvervs- og udviklingskonsulent Leo Ravn-Nielsen
Tlf. 6165 6620 /
lrn@skiveet.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 16:00
I samarbejde med Googles ”Succes Online” afholder SET / Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter igen i år 2 workshops

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring