Ny erhvervschef til Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter

Brian Krogh, ny erhvervschef hos Skiveegnens Erhvervs- og turistcenter
Brian Krogh, ny erhvervschef hos Skiveegnens Erhvervs- og turistcenter
ERHVERV:

Skiveegnens Erhvervs-og Turistcenter (SET) har ansat Brian Krogh som ny erhvervschef med tiltrædelse 1. juni.

Brian Krogh har gennem de seneste godt 4 år været ansat ved Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande, senest som chefkonsulent. Det er således en chef med et solidt netværk og stor indsigt i regional og national erhvervsfremme, der fremover skal varetage erhvervsområdet i SET.

Jeg brænder for såvel iværksætteri som vækst og udvikling af etablerede virksomheder, og har altid lagt stor vægt på, at sætte virksomheden i centrum for indsatsen” udtaler Brian Krogh og supplerer, at han glæder sig til at tiltræde jobbet i Skive.

Gennem sin tid som konsulent i Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande og tidligere job hos konsulentfirmaet Initia A/S har Brian Krogh arbejdet med stort set alle facetter af virksomhedsudvikling og etablering og kender til erhvervsfremmesystemets mange muligheder for at yder hjælp og vejledning.

Inden da har han bl.a. erfaring fra entreprenørbranchen og som selvstændig indenfor bl.a. salg.

Opgaven for den nye erhvervschef er at sikre en effektiv erhvervsservice overfor lokale virksomheder og igangsætte projekter, der kan bidrage til udvikling og øget beskæftigelse indenfor bl.a. bæredygtig energi, uddannelse og opkvalificering, forretningsudvikling, iværksætteri samt tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft.

SET har netop indgået ny 2-årig resultatkontrakt med Skive Kommune og vil i de kommende år sætte endnu mere fokus på vækst, udvikling og jobskabelse hos egnens virksomheder.

Vi mener med ansættelsen af Brian Krogh at have funder den helt rette person til at stå i spidsen for de nye målrettede tiltag på erhvervsområdet og varetage SETs forpligtelser på erhvervsområdet” udtaler direktør Alice Bank Danielsen.

Stillingen som erhvervschef er oprettet ifm. omorganisering af SETs ledelse ud fra et ønske om at styrke erhvervsområdet. Tidligere lå ansvaret for erhvervsområdet hos direktøren. Det er ændret pr. 1/3, hvor Alice Bank Danielsen overtog den overordnede ledelse af SET og således er både direktør og turismechef. Den nye erhvervschef bliver således souschef i centret og vil i højere grad end tidligere kunne koncentrere kræfterne om opgaven ude hos centrets mange medlemsvirksomheder.

Brian Krogh er 48 år og oprindelig uddannet ingeniør. Han er bosat i Silkeborg med sin familie, der bl.a. tæller to piger på 11 og 14 år.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring