Mere liv i det Gamle Rådhus i Durup

Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
ERHVERV:

En af lejerne i Rådhuset i Durup, TR Consult, får pr. 1. september en praktikant fra Aalborg Universitet tilknyttet virksomheden i 3 måneder. Forventningerne er store.
’Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i’, fortæller Thomas Rosenkrands, der er direktør for TR Consult.

Det vil især være de aktiviteter, der handler om lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus under praktikken.

’Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi jo gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre. Og på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen – både for området og for min virksomhed’, forklarer Thomas Rosenkrands, som er rigtig glad for, at det lykkedes TR Consult at tiltrække en universitetsstuderende til Durup.

Også for Joachim L. Ø. Olesen er forventningerne høje til den kommende praktik: ’I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden jeg har, i arbejdet med netværk i landdistrikterne’.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. juni 2019, 11:00
Dagrofa tilbagekalder et parti Gestus Coleslaw. Nogle af bøtterne i partiet er mærket med nederlandsk etiket og er dermed uden dansk ingrediensliste. Varen indeholder allergenerne æg og sennep.
17. juni 2019, 08:30
Lundgårdvej spærret på grund af kloakarbejde.
14. juni 2019, 15:00
Prognoserne om endnu en varm sommer får folk i Skive til at shoppe amok i havemøbler, hynder og hyggeting til terrassen.
12. juni 2019, 15:00
Fredag den 14. juni udgives Hestedrømme 2, Tine og den islandske hest Sif. Der inviteres til bogudgivelse med åben stald/ridehal på Laanumgaard fra klokken 15.00-18.00

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring