Mere liv i det Gamle Rådhus i Durup

Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
ERHVERV:

En af lejerne i Rådhuset i Durup, TR Consult, får pr. 1. september en praktikant fra Aalborg Universitet tilknyttet virksomheden i 3 måneder. Forventningerne er store.
’Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i’, fortæller Thomas Rosenkrands, der er direktør for TR Consult.

Det vil især være de aktiviteter, der handler om lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus under praktikken.

’Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi jo gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre. Og på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen – både for området og for min virksomhed’, forklarer Thomas Rosenkrands, som er rigtig glad for, at det lykkedes TR Consult at tiltrække en universitetsstuderende til Durup.

Også for Joachim L. Ø. Olesen er forventningerne høje til den kommende praktik: ’I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden jeg har, i arbejdet med netværk i landdistrikterne’.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring