Mere liv i det Gamle Rådhus i Durup

Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
Joachim L. Ø. Olesen kommer til det gamle rådhus i Durup
ERHVERV:

En af lejerne i Rådhuset i Durup, TR Consult, får pr. 1. september en praktikant fra Aalborg Universitet tilknyttet virksomheden i 3 måneder. Forventningerne er store.
’Udover at der i en periode bliver et ansigt mere at støde på i Rådhuset, forventer jeg, at vi kan sætte yderligere skub i nogle af de aktiviteter, vi allerede har fingrene i’, fortæller Thomas Rosenkrands, der er direktør for TR Consult.

Det vil især være de aktiviteter, der handler om lokale erhvervsnetværk, der vil være i fokus under praktikken.

’Vi er allerede godt i gang med Vækst i Durup, men vi jo gerne gøre det endnu bedre og samtidig dele de gode erfaringer med andre. Og på disse områder er jeg sikker på, at en universitetsstuderende med frisk viden om digitale medier kan bidrage positivt til udviklingen – både for området og for min virksomhed’, forklarer Thomas Rosenkrands, som er rigtig glad for, at det lykkedes TR Consult at tiltrække en universitetsstuderende til Durup.

Også for Joachim L. Ø. Olesen er forventningerne høje til den kommende praktik: ’I mit studie har jeg arbejdet alsidigt med forretningsudvikling i forbindelse med kommunikation og digitale medier. Jeg glæder mig til at inddrage de værktøjer og den viden jeg har, i arbejdet med netværk i landdistrikterne’.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
10. september 2018, 14:00
Skive Sangskriver Festival 2018 afholdes i dagene 18. - 21. september på Kulturhusbåden SVANEN i Skive Havn med besøg af kunstnere og instruktører fra ind- og udland.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring