Lokal Dynamics NAV ekspert opererer landsdækkende

ERHVERV:

Dorte Justesen driver på 6. år sin egen virksomhed Djust-IT fra Glyngøre. Kunderne kommer fra det meste af landet, men primært udenfor lokalområdet.

’Efter mange år i forskellige IT-afdelinger hos flere virksomheder, besluttede jeg mig for at bruge min erfaring som selvstændig Navision konsulent. Og det gik forleden op for mig, at det nu har stået på i mere end fem år’, fortæller Dorte Justesen, som officielt startede 1. juni 2010.

Hun bruger det meste af sin tid uden for Salling og Mors, som ellers rummer mange relevante virksomheder, der arbejder med Navision.

’Jeg oplever ofte, at det er lettere at komme til opgaver, når kunden befinder sig meget langt væk. Samtidig er det ofte tillokkende for de fleste kunder at vælge den store og kendte leverandør fremfor en lille og mere anonym som min virksomhed.

Men det er ikke sjældent, at kunden ender med at ringe til Djust-IT – efter at meget store beløb er kastet i meget store IT-projekter, som ikke fungerer optimalt’, fortæller Dorte Justesen og fortsætter:

’God IT fungerer kun, hvis du får det tilpasset de mennesker, der skal bruge det i hverdagen – og hvis du får brugerne klædt ordentlig på til at anvende systemet. Det bliver ofte nedprioriteret og derfor fejler mange IT-projekter’, slutter hun.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
24. september 2018, 08:00
Den 28. september fejrer Skive Musikskole 50 års jubilæum med masser af gratis eftermiddagskoncerter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
20. september 2018, 09:00
En ny tilskudsordning skal hjælpe de små og sjældne arter med at komme nemmere rundt i landskabet.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring