Lokal Dynamics NAV ekspert opererer landsdækkende

ERHVERV:

Dorte Justesen driver på 6. år sin egen virksomhed Djust-IT fra Glyngøre. Kunderne kommer fra det meste af landet, men primært udenfor lokalområdet.

’Efter mange år i forskellige IT-afdelinger hos flere virksomheder, besluttede jeg mig for at bruge min erfaring som selvstændig Navision konsulent. Og det gik forleden op for mig, at det nu har stået på i mere end fem år’, fortæller Dorte Justesen, som officielt startede 1. juni 2010.

Hun bruger det meste af sin tid uden for Salling og Mors, som ellers rummer mange relevante virksomheder, der arbejder med Navision.

’Jeg oplever ofte, at det er lettere at komme til opgaver, når kunden befinder sig meget langt væk. Samtidig er det ofte tillokkende for de fleste kunder at vælge den store og kendte leverandør fremfor en lille og mere anonym som min virksomhed.

Men det er ikke sjældent, at kunden ender med at ringe til Djust-IT – efter at meget store beløb er kastet i meget store IT-projekter, som ikke fungerer optimalt’, fortæller Dorte Justesen og fortsætter:

’God IT fungerer kun, hvis du får det tilpasset de mennesker, der skal bruge det i hverdagen – og hvis du får brugerne klædt ordentlig på til at anvende systemet. Det bliver ofte nedprioriteret og derfor fejler mange IT-projekter’, slutter hun.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.
17. januar 2019, 10:00
SET /Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter har pr. 1. marts 2019 ansat Lars Fjalland som direktør.
17. januar 2019, 08:00
Vil du høre mere om, hvad pseudoarbejde er, og hvordan vi slipper af med det?
18. januar 2019, 08:00
Mads Madsen VVS Engros A/S i Roslev nordvest for Skive har lanceret en webbutik, som giver kunderne en tidsmæssig besparelse på omkring 80% af en gennemsnitlig bestilling.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring