Livsbekræftende historie fra en iværksætter og sportsnørd

Nikolaj Astrup Madsen
Foto: SET
Nikolaj Astrup Madsen
ERHVERV:

Han er iværksætter og sportsnørd, og lever af sine projekter og løber i bjerge så snart han kan komme til det. Navnet er Nikolaj Astrup Madsen og du kan høre hans historie d. 19. november, hvor han er keynote speaker til STEP1 Award i Landbo Limfjord.

En gang iværksætter altid iværksætter

Som 17 årig begyndte Nikolaj at snuse til iværksætteri, og her mødte han nogle spændende mennesker. Han fandt hurtigt ud af at hvis man vælger sin egen unikke vej i livet, og ikke den vej alle andre vælger, så kan man opnå noget mere og få nogle fantastiske oplevelser.

De sidste 7-8 år har Nikolaj været i gang med forskellige iværksætterprojekter, både fuldtid, ved siden af studie, ved siden af fuldtidsjob, med partnere og alene.  Han har hovedsageligt arbejdet med markedsføring, både af interesse men også noget han er særlig dygtig til.

Nikolaj har prøvet lidt af hvert som iværksætter, og har både tjent lidt penge, men virkelig også tabt en del. Han har lavet så mange fejl, at du næppe vil tro på det.
- Da jeg var længst nede havde jeg opbygget en god gæld, og måtte ud og være lønmodtager i et par år. De erfaringer jeg fik i fuldtidsjob er jeg rigtig glad for, men da jeg var på nogenlunde fode igen, måtte jeg tilbage til at starte noget op, fortæller Nicolaj, som udover at være iværksætter også er seriøs sportsudøver.

At bo i udlandet og andre store drømme

Nikolaj er også forfatter til bogen BEDRE, hvor han med udgangspunkt i sin egen sportskarriere, kommer med gode og brugbare råd til … ja alle.

- I starten af 2013 udgav jeg bogen BEDRE, som har fået omtale i Aftenshowet, Femina og ComputerWorld (Ja, Femina). Det har været en god oplevelse at skrive bogen og responsen jeg har fået har været fed og processen op til udgivelsen var lige dele frustrerende og fantastisk.

Bogen skrev han mens han boede i Beijing i Kina. Her boede han ca 10 måneder fra 2012-2013, og der realiserede han en af sine drømme; at bo i et andet land. Efter at have været tilbage i Danmark et års tid, flytter Nikolaj i slutningen af juli 2014 til Barcelona. Bogen er gratis og kan downloades fra hans egen hjemmeside www.nikolajastrup.dk

Nikolaj er desuden arrangør af en iværksættercamp som hedder Workaway, som er kendt og elsket af en lang række iværksætter.

Kom og hør Nikolajs historie til STEP1 Award. Det er gratis men kræver tilmelding: www.skiveet.nemtilmeld.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring