Konferencen ´Væksten er online´

Foto: SET
ERHVERV:

I Kulturcenter Limfjord afholdes den 18. november konferencen 'Væksten er online'. Her vil en række fremtrædende personer fra e-handelsbranchen komme med tips og tricks samt værktøjer og ny viden til, at deltagerne kan gå hjem og bruge det i deres egen e-shop.

Konferencen stiller bl.a. skarpt på:

  • Hvordan e-shops optimeres
  • Hvordan brug af e-mail markedsføring bliver til salg
  • Hvordan spacemanagement anvendes i en e-shop
  • Hvordan du kommer fra landsby til landsdækkende med dit salg

Det er ingen hemmelighed at flere og flere handler over nettet. Der bliver købt tøj, elektronik, dagligvarer, rejser, mv. Fordelene ved e-handel er mange. Der er åbent døgnet rundt, varerene kan som oftest findes billigere, det er muligt at returnere varen igen, hvis den ikke levede op til forventningerne og der kan handles anonymt. Ifølge Foreningen for Dansk Internet Handel (FDIH) har danskerne foretaget i alt 69,6 mio. handler til en værdi af 43,7 mia. kr. på internettet i første halvår 2015. Der er en stigning på 21% i forbrug og 24 % i antallet af handler i forhold til 2014.

Konferencen 'Væksten er online' afholdes af Erhvervsakademi Dania i samarbejde med Skive Kommune, Skive Handel, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Dansk Erhverv og IT Forum. Konferencen er en del af projektet E-Hub, hvor der afholdes både kursusforløb og konference. Konferencen afholdes i Kulturcenter Limfjord i Skive.

Læs Erhvervsakademi Danias pressemeddelelse her

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. januar 2019, 11:00
Almindelige lønmodtagere fra Skive kan få langt flere penge til pensionisttilværelsen, hvis de har fokus på, hvad de betaler for at spare op.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring