Godt for bymidter og landdistrikter

ERHVERV:

De Samvirkende Købmænd glæder sig over regeringens ”afbalancerede” udspil til ændringer af planlovens detailhandelsbestemmelser og opfordrer oppositionen til at støtte ændringerne, så der af hensyn til de fremtidige investeringer i butikslivet kan komme ro om bestemmelserne.

”Regeringens ændringsforslag til planlovens detailhandelsbestemmelser løser en række af de problemer, som kommunerne har haft med at håndtere lovgivningen, og sikrer samtidig den fintmaskede butiksstruktur med spændende udvalgsvarehandel og supermarkeder i købstædernes bymidter og dagligvarebutikker i landdistrikterne”, siger adm. direktør, John Wagner, De Samvirkende Købmænd.

Han opfordrer meget stærkt oppositionen til at udtrykke støtte til disse forslag og samtidig love, at man efter et valg ikke lægger op til yderligere liberaliseringer af detailhandelsbestemmelserne.

”Det handler kort og godt om ansvarlighed. Forudsætningen for at fastholde butikslivet i de mindre byer og fremme investeringer og beskæftigelse i disse byer er og bliver, at vi bevarer grundelementerne i den eksisterende planlovgivning. Alternativet er et svensk-lignende detailhandelsmønster med få såkaldte vinderbyer med eksternt placerede storcentre og hypermarkeder”, siger John Wagner.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 09:00
Forventes at ankomme til Skive søndag eftermiddag d. 18. november ca. kl. 14:00, sejlende under antiquansk flag.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring