Godt for bymidter og landdistrikter

ERHVERV:

De Samvirkende Købmænd glæder sig over regeringens ”afbalancerede” udspil til ændringer af planlovens detailhandelsbestemmelser og opfordrer oppositionen til at støtte ændringerne, så der af hensyn til de fremtidige investeringer i butikslivet kan komme ro om bestemmelserne.

”Regeringens ændringsforslag til planlovens detailhandelsbestemmelser løser en række af de problemer, som kommunerne har haft med at håndtere lovgivningen, og sikrer samtidig den fintmaskede butiksstruktur med spændende udvalgsvarehandel og supermarkeder i købstædernes bymidter og dagligvarebutikker i landdistrikterne”, siger adm. direktør, John Wagner, De Samvirkende Købmænd.

Han opfordrer meget stærkt oppositionen til at udtrykke støtte til disse forslag og samtidig love, at man efter et valg ikke lægger op til yderligere liberaliseringer af detailhandelsbestemmelserne.

”Det handler kort og godt om ansvarlighed. Forudsætningen for at fastholde butikslivet i de mindre byer og fremme investeringer og beskæftigelse i disse byer er og bliver, at vi bevarer grundelementerne i den eksisterende planlovgivning. Alternativet er et svensk-lignende detailhandelsmønster med få såkaldte vinderbyer med eksternt placerede storcentre og hypermarkeder”, siger John Wagner.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
8. august 2019, 13:00
Uddannelsen til markedsføringsøkonom, hårdt arbejde og vindermentalitet har på rekordfart ført 26-årige Tobias Rasmussen til stillingen som ansvarlig for digital marketing ved sportsernæringsfirmaet Pure Power
14. august 2019, 15:00
Nu skal hele familien op af sofaen og ud at flyve! Legehelteløbet er et familieløb, hvor alle kan være med, hvad end man løber, hinker, går eller ruller turen.
11. juli 2019, 11:00
Region Midtjylland gav i efteråret 2018 dødsstødet til rute 50, som kørte mellem Skive og Viborg via Ørum.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring