Godt for bymidter og landdistrikter

ERHVERV:

De Samvirkende Købmænd glæder sig over regeringens ”afbalancerede” udspil til ændringer af planlovens detailhandelsbestemmelser og opfordrer oppositionen til at støtte ændringerne, så der af hensyn til de fremtidige investeringer i butikslivet kan komme ro om bestemmelserne.

”Regeringens ændringsforslag til planlovens detailhandelsbestemmelser løser en række af de problemer, som kommunerne har haft med at håndtere lovgivningen, og sikrer samtidig den fintmaskede butiksstruktur med spændende udvalgsvarehandel og supermarkeder i købstædernes bymidter og dagligvarebutikker i landdistrikterne”, siger adm. direktør, John Wagner, De Samvirkende Købmænd.

Han opfordrer meget stærkt oppositionen til at udtrykke støtte til disse forslag og samtidig love, at man efter et valg ikke lægger op til yderligere liberaliseringer af detailhandelsbestemmelserne.

”Det handler kort og godt om ansvarlighed. Forudsætningen for at fastholde butikslivet i de mindre byer og fremme investeringer og beskæftigelse i disse byer er og bliver, at vi bevarer grundelementerne i den eksisterende planlovgivning. Alternativet er et svensk-lignende detailhandelsmønster med få såkaldte vinderbyer med eksternt placerede storcentre og hypermarkeder”, siger John Wagner.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
30. august 2018, 15:00
Haugen-Gruppen A/S tilbagekalder to partier af Cup Noodles Spicy. Producenten har oplyst, at der er risiko for glasstykker i produktet.
22. august 2018, 15:00
I starten af 70’erne drog købmandssønnen fra Brårup, Ole Fly Plejdrup, ud i verden. Nu er han tilbage i spændende og dynamiske rammer med nyåbnet afdeling på Østerbro 7 i Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring