Godt for bymidter og landdistrikter

ERHVERV:

De Samvirkende Købmænd glæder sig over regeringens ”afbalancerede” udspil til ændringer af planlovens detailhandelsbestemmelser og opfordrer oppositionen til at støtte ændringerne, så der af hensyn til de fremtidige investeringer i butikslivet kan komme ro om bestemmelserne.

”Regeringens ændringsforslag til planlovens detailhandelsbestemmelser løser en række af de problemer, som kommunerne har haft med at håndtere lovgivningen, og sikrer samtidig den fintmaskede butiksstruktur med spændende udvalgsvarehandel og supermarkeder i købstædernes bymidter og dagligvarebutikker i landdistrikterne”, siger adm. direktør, John Wagner, De Samvirkende Købmænd.

Han opfordrer meget stærkt oppositionen til at udtrykke støtte til disse forslag og samtidig love, at man efter et valg ikke lægger op til yderligere liberaliseringer af detailhandelsbestemmelserne.

”Det handler kort og godt om ansvarlighed. Forudsætningen for at fastholde butikslivet i de mindre byer og fremme investeringer og beskæftigelse i disse byer er og bliver, at vi bevarer grundelementerne i den eksisterende planlovgivning. Alternativet er et svensk-lignende detailhandelsmønster med få såkaldte vinderbyer med eksternt placerede storcentre og hypermarkeder”, siger John Wagner.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.
6. februar 2019, 12:00
Skive Awards har i dag meldt udsolgt. Årsagen til at de i alt 325 billetter blev udsolgt netop denne uge er, at der kun var få billetter tilbage og at...
19. februar 2019, 09:00
Processen med at finde Bent Mølgaards efterfølger som direktør for KulturCenter Limfjord (KCL) er nu tilendebragt.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring