Glyngøre virksomheden NIC Denmark køber Unipanels

Foto: NIC Denmark
ERHVERV:

Glyngøre virksomheden NIC Denmark ApS har pr. 9/4-2016 købt og overtaget Unipanels A/S aktiviteter og vil fra den 11/04-2016 kl. 8.00 være klar til at tage hånd om kunder og igangværende ordrer fra Unipanels A/S. 

Ejerne af NIC Denmark ApS Helle Frostholm Skærbech og Arne Spicer Lindgren blev enige om købet med ejerne af Unipanels A/S Erik Kuhr Sørensen og Kim Nielsen sent lørdag eftermiddag. Unipanels tidligere ejer udtrykker tilfredshed med salget af aktiviteterne, da de i stigende grad havde behov for mere plads til deres øvrige aktiviteter på fabrikken i Balling og fordi de følte at Unipanels kunder og produkter i langt højere grad behøver en større fokus end det de har planlagt i deres fremtidige strategi Begge udtrykker glæde ved at kunne sælge til en lokal fabrikant, som de føler kan bidrage til at Unipanels kunder i fremtiden vil være sikret tilsvarende gode produkter og standard som firmaet hidtil har praktiseret. 

NIC Denmark er tilfreds med overtagelsen og ser overtagelsen som en styrkelse af deres markedsposition. NIC Denmark ser også købet af Unipanels som en forlængelse af deres strategi om at være en seriøs leverandør af løsninger til inddækningsopgaver til byggebranchen, hvor lysninger er den med langt det største fokus. Og det være sig både til nybyg samt renoveringsopgaver.

Unipanels aktiviteter videre føres på fabrikken Elmevej 8 i Glyngøre, som lige er udvidet med 1600 m2. Kunderne vil kun mærke ændringen ved, at det vil være nye personer som tager telefonen, den samme velkendte service som NIC Denmark er kendt for, vil kun være en yderligere gevinst ved overtagelsen. I handlen er begge parter enige om at hjælpe hinanden sikkert og godt igennem overtagelsen, så ingen kunder kommer til at mærke overgangen. 

NIC Denmark vil straks overføre sine værdier til Unipanels, hvilket er
• At skabe værdi for vore kunder
• At leverer miljø- og energi bæredygtige løsninger
• At være den service partner, som vore kunder har brug for i alle situationer.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
21. januar 2019, 11:00
Lørdag eftermiddag skulle Skive fH i gang for første gang i 2019.
21. januar 2019, 09:00
Politiet gennemfører i uge 4 en målrettet indsats mod cyklister og knallertkørere, der af og til tager unødvendige chancer i trafikken og bryder færdselsloven til gene for andre trafikanter og med risiko for ulykker.
16. januar 2019, 12:30
Beregninger fra Arbejdstilsynet viser, at arbejdsulykker årligt koster danske virksomheder minimum 5,1 milliarder kroner.
17. januar 2019, 15:00
Det er nu muligt at få kostvejledning hos klinisk diætist Siw Dalgaard, som har åbnet klinikken proaktiv diætist i Slotsgade i samarbejde med Fit&Sund og Fysioterapeuterne.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring