Erhvervsnetværk i Thise

ERHVERV:

Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET) søsatte i år et ambitiøst projekt, der skal skabe mere vækst og udvikling i landdistrikterne. Midlet er etablering af lokale erhvervsnetværk. Man har allerede etableret et netværk i Glyngøre og nu er man også officielt i gang i Thise. En af medlemmerne forklarer:

’De fleste af min virksomheds opgaver ligger i øjeblikket på Sjælland’, begynder Lars Zedlitz Alberg, der arbejder med at facilitere udviklings- og forandrings-processer i virksomheder og offentlige organisationer. ’Da jeg også er orienteret mod det midt- og vestjyske har jeg samtidig en stor interesse i at bidrage til lokal vækst og udvikling. Derfor var jeg også klar, da muligheden for at etablere et lokalt erhvervsnetværk i Thise opstod’.  

Han forklarer videre, at timingen er god, da der i forvejen er interesse for Thise via de to lokale fyrtårne Søren Vester og Thise Mejeri.

Også SET’s direktør Alice Bank Danielsen glæder sig over, at projektet nu starter netværk nummer 2 op:

’Vi ved, at der er flere steder, hvor man har stor interesse for at bruge et lokal erhvervsnetværk til at skabe udvikling og vækst. Men vi kan også se, at tiden er en knap faktor. Og det er også derfor, at projektet har en fast tovholder, der varetager alle praktiske og ofte tidskrævende opgaver’.

Den kommende tid vil erhvervsnetværket forsøge at tiltrække flere virksomheder i området, så medlemstallet kan vokse til i første omgang en 10 stykker. Ambitionen er på længere sigt at samle omkring 20 virksomheder.

Baggrundsinformation: Etablering af lokale erhvervsnetværk drives af SET efter erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’s model. Skive Kommune og LAG Skive-Viborg har begge givet tilsagn om 150.000 kr. til projektet, som løber til udgangen af 2016. Foruden denne finansiering indgår privat medfinansiering på 116.000.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
5. november 2018, 13:00
Fredag den 16. november kl. 16:00 tændes byens juletræ og byens nye julebelysning. I år kommer Paw Patrol også forbi og underholder.
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
16. november 2018, 14:00
På baggrund af en god dialog mellem butikker og erhverv langs Viborgvej, og Skive Kommune, er det besluttet at udsætte opstart af næste etape.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring