Erhvervsnetværk i Thise

ERHVERV:

Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET) søsatte i år et ambitiøst projekt, der skal skabe mere vækst og udvikling i landdistrikterne. Midlet er etablering af lokale erhvervsnetværk. Man har allerede etableret et netværk i Glyngøre og nu er man også officielt i gang i Thise. En af medlemmerne forklarer:

’De fleste af min virksomheds opgaver ligger i øjeblikket på Sjælland’, begynder Lars Zedlitz Alberg, der arbejder med at facilitere udviklings- og forandrings-processer i virksomheder og offentlige organisationer. ’Da jeg også er orienteret mod det midt- og vestjyske har jeg samtidig en stor interesse i at bidrage til lokal vækst og udvikling. Derfor var jeg også klar, da muligheden for at etablere et lokalt erhvervsnetværk i Thise opstod’.  

Han forklarer videre, at timingen er god, da der i forvejen er interesse for Thise via de to lokale fyrtårne Søren Vester og Thise Mejeri.

Også SET’s direktør Alice Bank Danielsen glæder sig over, at projektet nu starter netværk nummer 2 op:

’Vi ved, at der er flere steder, hvor man har stor interesse for at bruge et lokal erhvervsnetværk til at skabe udvikling og vækst. Men vi kan også se, at tiden er en knap faktor. Og det er også derfor, at projektet har en fast tovholder, der varetager alle praktiske og ofte tidskrævende opgaver’.

Den kommende tid vil erhvervsnetværket forsøge at tiltrække flere virksomheder i området, så medlemstallet kan vokse til i første omgang en 10 stykker. Ambitionen er på længere sigt at samle omkring 20 virksomheder.

Baggrundsinformation: Etablering af lokale erhvervsnetværk drives af SET efter erhvervsnetværket ’Vækst i Durup’s model. Skive Kommune og LAG Skive-Viborg har begge givet tilsagn om 150.000 kr. til projektet, som løber til udgangen af 2016. Foruden denne finansiering indgår privat medfinansiering på 116.000.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. august 2019, 11:00
Fra torsdag, den 22. august, til lørdag, den 24. august, er der byfest i Søby-Højslev. Det bliver tre dage med fart på og masser af aktiviteter.
19. august 2019, 09:00
Den 24. og 25. august, fra klokken 10.00-17.00, danner de gamle gårde og huse og den omkringliggende natur ved Hjerl Hede, for 7. år i træk, den perfekte ramme om levendegørelsen.
14. august 2019, 11:00
Hank op i kollegaen, tag din gamle klassekammerat under armen og kom på Elværksgrunden den 23. august til en omgang god musik og konkurrenceprægede aktiviteter.
16. august 2019, 09:00
Vejdirektoratets arbejde på Haderup Omfartsvej vest om Haderup medfører nu en midlertidig spærring af Herningvej/Skivevej, hvor den kommende omfartsvej tilsluttes rute 34 nord for Haderup.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring