Erhvervsnetværk i Jebjerg

ERHVERV:

Det handler om vækst og udvikling i landdistrikterne. Og et af midlerne er etablering af lokale erhvervsnetværk. Initiativtageren er Skiveegnens Erhvervs- & Turistcenter (SET) som sidste år søsatte et ambitiøst netværksprojekt. SET’s direktør Alice Bank Danielsen forklarer baggrunden for, at der nu startes op i Jebjerg:

’Vi er jo allerede i gang med erhvervsnetværk i Glyngøre og Thise, hvilket naturligvis har givet lidt omtale af projektet. Desuden har vi løbende dialog med forskellige egne, som enten selv har henvendt sig eller hvor vi har lagt en føler ud.

Jebjerg er et af de steder, hvor der er et stort potentiale med mange flere virksomheder, end de fleste lige regner med’.

I Jebjergs tilfælde har der været en dialog med enkelte virksomheder, men det er Jebjerg Borger- og Erhvervsforening, der har taget initiativ til opstartsmøde.

’I Jebjerg Borger- og Erhvervsforening har vi både læst og hørt om SET’s netværksprojekt’, begynder formand Leif Lundgaard. ’Vi synes, at det rummer gode muligheder for vækst og udvikling i Jebjerg. Derfor har vi ønsket at komme med i projektet og glæder os over, at der fortsat var plads til opstart af endnu et erhvervsnetværk’.

Jebjerg Borger- og Erhvervsforening inviterer derfor sammen med SET og TR Consult til opstartsmøde den 2. marts, hvor alle med interesse for udvikling af erhvervet på Jebjergegnen er velkomne.

 

 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk