EnergiMidts udviklingsselskab sælger sin andel i dukaPC

ERHVERV:

EnergiMidt Udvikling A/S og dukaPC A/S har indgået aftale om overdragelse af udviklingsselskabets ejerandel på 25 pct. til dukaPC A/S

- Vi er stolte af at have været en del af dette iværksætterprojekt, der med et spændende produkt bidrager til at gøre digitalisering for gruppen af ældre i vores samfund lettere og mere enkel, siger Holger Blok, direktør for EnergiMidt Udvikling A/S.

EnergiMidt Udvikling A/S har siden 2011 aktivt medvirket til at bringe dukaPC videre fra den svære fase med opstart til i dag at være en midtjysk virksomhed i fremdrift med gode resultater og ikke mindst et betydeligt potentiale for fortsat udvikling. Som udviklingsselskab gik EnergiMidt Udvikling A/S ind i projektet, netop fordi det understøtter et samfundsmæssigt behov i takt med den øgede digitalisering. dukaPC har nu især fokus på kommercialisering og skaléring og er således ikke længere i en udviklingsfase, hvorfor EnergiMidt Udvikling A/S ser det som et rigtigt tidspunkt at sælge sin ejerandel.

dukaPC er en dansk virksomhed, der har ambitioner om at gøre en stor samfundsmæssig forskel. Som first mover har virksomheden udviklet produktet dukaPC, som er en skræddersyet computer-løsning, der er let at købe, eje og bruge. dukaPC har opbygget en god og solid forretningsmodel, hvor kernen er salg af excellent kundeservice og remote opdatering af computeren til gruppen af ældre borgere.

- Fra vi begyndte at sælge dukaPC i starten af 2011, er det gået rigtig stærkt. Vi er cirka 60 medarbejdere nu, og det har været afgørende for os at have EnergiMidt Udvikling med som investor i de første kritiske år. I de kommende år bliver vores opgave at fortsætte væksten og gøre successen mere international, hvilket vi allerede er rigtig godt i gang med, fortæller bestyrelsesformand i dukaPC A/S Erik Hougaard.

dukaPC-computere leveres fuldstændig klar til brug, så brugeren ikke skal bekymre sig om noget. Mobilt bredbånd er monteret i computeren og tilsluttes, når computeren tændes. Foruden en stationær PC kan dukaPC også fås som bærbar. dukaPC er meget brugervenlig og konfigureret, så den uerfarne bruger hurtigt er i gang og ikke skal tage stilling til tekniske detaljer. Og skulle problemer eller spørgsmål alligevel melde sig, sidder ca. 30 personer klar til at hjælpe i virksomhedens danske kundeservice.

I Danmark har ca. 350.000 ældre borgere i alderen 65-74 år ikke prøvet at bruge internettet, viser en ny rapport fra Teknologisk Institut – og det er i takt med, at den offentlige service i stigende grad bliver digital. Gruppen af ældre føler samtidig, at de af den grund hægtes af samfundet og afskæres fra at kommunikere med familie og venner.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
22. februar 2019, 09:00
Fastelavn nærmer sig, og børnene på Skiveegnen er i gang med forberedelserne til at fejre fastelavn - som oprindeligt var en voksenfest som varede i flere dage.
21. februar 2019, 09:00
Færøvej spærret fredag den 22 februar om formiddagen, samt fra og med mandag den 25. februar til og med torsdag den 28. februar.
18. februar 2019, 13:00
I uge 9 åbner KulturCenter Limfjord op for deres helt nye multisal med mange nye spændende hold.
13. februar 2019, 14:00
Nu bliver det muligt at læse softwareudvikling ved siden af jobbet i Skive.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring