EnergiMidt i top 10 i Europa

EnergiMidt er igen i 2015 i top 10 blandt Europas 100 bedste arbejdspladser.
Kilde: Energi Midt
EnergiMidt er igen i 2015 i top 10 blandt Europas 100 bedste arbejdspladser.
ERHVERV:

EnergiMidt er igen i 2015 i top 10 blandt Europas 100 bedste arbejdspladser. Ved en prisoverrækkelse på Neümunster Kloster i Luxembourg den 4. juni 2015 fik Danmarks fjerdestørste energiselskab en flot niendeplads i kapløbet med Europas bedste store arbejdspladser og blev derved hædret for sit store arbejde med medarbejdertrivsel. Great Place to Work står bag kåringen af de bedste arbejdspladser blandt 2.300 europæiske virksomheder.

EnergiMidt har arbejdet med medarbejdertrivsel i samarbejde med Great Place to Work siden 2006. Gennem årene har virksomheden i Silkeborg målrettet sin indsats for at øge medarbejdertilfredsheden og trivslen i det daglige arbejde. Det har ikke været et erklæret mål at være blandt de bedste arbejdspladser i Europa, men placeringen er et anerkendende skulderklap, der vækker glæde og begejstring.

- Den flotte placering i top 10 blandt Europas Bedste Store arbejdspladser tager vi som et udtryk for, at vores strukturerede indsats med medarbejdertrivsel faktisk gør en forskel. Samarbejdet med Great Place to Work gør, at vi får nogle nyttige værktøjer stillet til rådighed, så vi mere systematisk kan følge udviklingen i medarbejdertrivsel og på den baggrund vurdere om de ekstra indsatser, vi har gjort, har båret frugt, fortæller Ole Holm, der er HR-chef i EnergiMidt.

EnergiMidt har altid prioriteret medarbejdertrivsel højt ud fra en filosofi om, at trivsel på arbejdspladsen hænger tæt sammen med produktivitet og loyalitet.
- For os handler det om at skabe et arbejdsrum for selvledelse, hvor gode fælles værdier, de rigtige kompetencer og en fokuseret strategi guider medarbejderne i at træffe de rigtige og mest profitable beslutninger for vores virksomhed. Det skaber engagement, trivsel og afspejler sig i bedre performance blandt medarbejderne, uddyber Ole Holm.

Til grund for listen med Europas Bedste Arbejdspladser ligger nationale undersøgelser i 19 europæiske lande, og i 2014 har flere end 2.300 europæiske virksomheder deltaget i undersøgelsen. Omkring 775.000 medarbejdere har valgt at besvare en omfattende spørgeskemaundersøgelse, der blandt andet danner grundlaget for kåringen.

Om Great Place to Work

Great Place to Work er en analysevirksomhed, der analyserer arbejdspladskulturer og derigennem deler erfaringer fra arbejdspladser med høj grad af tillid, stolthed og fællesskab.

Læs mere om Great Place to Work

Om de Bedste Arbejdspladser i Europa

Listen over De Bedste Arbejdspladser i Europa repræsenterer 19 lande, herunder Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Irland, Italien, Luxembourg, Holland, Norge, Polen, Portugal. Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet og England.
Se liste over Europas Bedste Store Arbejdspladser

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
26. september 2018, 10:00
Den prisvindende forfatter, Ry Kristensen fra Skive, har udgivet den tredje bog i serien "Den Blå Drage".
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
21. september 2018, 12:00
En stolt, glad og totalt overrasket Nadja Broholm fik torsdag 20. september kl. 20 overrakt Skive Sangskriver Festival 2018´s talentpris Mads Langer Prisen.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring