Bureau blåstemplet af Dansk Supermarked

ERHVERV:

Det Aarhusianske bureau Minuskel har for Dansk Supermarked udviklet flere product brands i forbindelse med kædens genetablering af Netto på det engelske marked. På baggrund af et godt samarbejde er Minuskel nu godkendt til at arbejde på tværs af flere af Dansk Supermarkeds private label-brands, som forhandles i føtex, Bilka og Netto.

Minuskel har stået for udvikling af de overordnede koncepter herunder logo, navn og designmanual til flere af Nettos nye product brands på det danske og internationale marked.
Trods projektets store og internationale spændvidde har samarbejdet været præget af fleksibilitet og få tilbageløb.

Om samarbejdet med Minuskel udtaler Maja Schøler Nielsen, Associate Manager, International Private Label, Dansk Supermarked A/S:

”Udviklingen af helt nye internationale brands og nye emballager har været et komplekst og udfordrende projekt. Vi har til tider været presset på tid og udfordret af et stort antal stakeholders. Minuskel har formået at holde hovedet koldt, være fleksible og samtidig bevare den ærlige og positive dialog igennem hele processen.”

Det omfattende projekt, der strakte sig over godt 7 måneder og på tværs af forskellige områder, skabte rammerne for en udvidet samarbejdsaftale. Minuskel er nu et af de bureauer, der er godkendt til at arbejde på tværs af føtex og Bilkas private label-portefølje - inden for brands som Princip, Levevis, Budget, Ild & Mad samt Vores.

”Hos Minuskel ser vi den nye samarbejdsaftale som et udtryk for en omfattende professionalisering fra bureauets side. At der er en særlig interesse i vores faglighed, eksekvering og serviceniveau, og at vi skaber resultater, der virker for vores kunder. Vi ser meget frem til et spændende samarbejde i 2015. ”
- Anette Lausch, daglig leder i Minuskel

 

Minuskel er bureaupartner for flere markante brands som jem&fix, Nybolig, Arla og Urtekram og er særligt stærke inden for Food, Design, Bolig & Byggeri.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
14. november 2018, 12:20
Har du fået stjålet din mountainbike i Skive- eller Struer-området, er der nu håb for, at du kan få den tilbage.
15. november 2018, 11:00
I weekenden 24. og 25. november arrangerer Ørslev Klosters frivillige årets smukke julemarked, der i år finder sted på Strandet Hovedgård.
15. november 2018, 08:00
To prisbelønnede journalister er debutanter som skribenter i årets udgave af Skivebogen, som bringer syv lokalhistoriske fortællinger spredt over 6000 år fra Skive, Salling og Fjends.
15. november 2018, 09:00
Graasten Salater tilbagekalder Peberrod Salat. Der er risiko for plaststykker i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring