Besøg Cykelpartner.dk -en dobbelt Gazelle virksomhed

Salget af cykler og cykeltilbehør er i rivende vækst. Kom og besøg Cykelpartner.dk i Jebjerg
Foto: Skive Kommune
Salget af cykler og cykeltilbehør er i rivende vækst. Kom og besøg Cykelpartner.dk i Jebjerg
ERHVERV:

SET/Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter og projektet MereFart inviterer to gange årligt til virksomhedsbesøg med efterfølgende networking hos én af Skiveegnens spændende virksomheder. Torsdag, den 26. februar byder indehaver Michael Givskov indenfor hos Cykelpartner.dk i Jebjerg, der både sidste og forrige år blev kåret som Børsen Gazelle virksomhed.

Set udefra lever Cykelpartner.dk et stille og ubemærket liv i Jebjergs industrikvarter. Men det skal man ikke lade sig narre af, for webshoppen har de seneste 7 år har haft en forrygende vækst på salg af cykler og cykelrelaterede produkter. En vækst, der har resulteret i, at Cykelpartner både i 2013 og 2014 var med på Børsens Gazelle-liste. Et af kriterierne for at komme på listen er, at virksomheden over en 4-års periode skal have mere end fordoblet omsætning/bruttoresultat, så det stille og ubemærkede er kun udadtil.

Skiveegnen har utrolig mange spændende virksomheder i rivende udvikling, konstaterer eventmanager Lise Korsgaard fra SET, der er glæder sig over, at egnens øvrige erhvervsliv nu får lejlighed til at høre endnu én af de gode historier, når Cykelpartner.dk byder indenfor til virksomhedsbesøg og networking.

Michael Givskov fortæller om Cykelpartner.dk: - Webshoppen har eksisteret siden d. 1. marts 2005, men virksomheden har mere end 25 års erfaring med salg af cykelrelaterede produkter, da jeg oprindeligt
startede firmaet i 1988. I dag har vi 9.000 varenumre inden for cykler og cykeludstyr.

Værdier som tillid, gennemsigtighed og god kundeservice har fra dag ét været fundamentet for Cykelpartners forretningsidé, understreger han og henviser til, at virksomheden 28 medarbejdere alle prioriterer kundeservice utrolig højt.  –Der er da heller ingen tvivl om, at den stærke medarbejderkultur og den høje kundeservice er en medvirkende årsag til den kraftige vækst og dermed også til de to Gazelle-titler, lyder det fra Michael Givskov.

Efter Michael Givskovs præsentation og rundvisning på virksomheden, vil der være en time til networking, hvor ordet er frit og mulighederne mange for en snak med Michael og de øvrige deltagere i eftermiddagens virksomhedsbesøg.

Vi håber selvfølgelig, at mange har lyst til at se Cykelpartner.dk og høre om webshoppen, logistikken og tankerne bag virksomheden og dens fokus på en stærk medarbejderkultur og en tårnhøj kundeservice, lyder det fra Lise Korsgaard, der opfordrer interesserede til at tilmelde sig på skiveet.nemtilmeld.dk og selvfølgelig til at huske en god stak visitkort.

Tag et kig på webshoppen på www.cykelpartner.dk

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
11. december 2019, 09:00
Den sidste lille gode gerning med hundeposen.
10. december 2019, 15:00
Undgå microplast i naturen.
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
9. december 2019, 11:00
Joan Sunesen er receptionist hos Thy-Mors Energi. Hun er også en aktiv arbejdsmiljørepræsentant i virksomheden.

Find virksomhed
Søg her
Dynamic-it
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring