Goddag-og farvelreception på SET

ERHVERV:

Både Jens Enevold Kristensen og Alice Bank Danielsen  takker for en fantastisk goddag-og farvelreception på SET i torsdags. Lokalet var fyldt til bristepunktet med mange receptionsgæster og der lød mange fine ord til de to. Begge var enige om, at det varmede. 

Fra Jens Enevold Kristensen lød en stor tak for fire fantastiske år i Skive. Det har været meget inspirerende – men har også budt på mange udfordringer. Han drager nu til nyt job hos Erhverv Randers. Han vil fortælle vidt og bredt om, at der stadig er meget grøde og udviklingspotentiale på Skive-egnen.

Alice Bank Danielsen overtager fra 1. marts direktørstolen i SET samtidig med, at hun fortsætter sin funktion som turismechef.

I samme anledning søger SET en ny erhvervschef.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. september 2018, 11:00
Flere erhvervsfolk fra Skive og omegn fik i aftes afprøvet sangtalentet, da sangeren Anders Blichfeldt gæstede Stoholm Fritids- og Kulturcenter.
18. september 2018, 15:00
Mange på Skiveegnen kender Staarup Hovedgaard, der ligger få km øst for Skive.
19. september 2018, 13:00
Der er tilfredshed i Skive Byråd og hos Danish Crown. Parterne er nået til enighed om en aftale for slagterigrunden. Skive Byråd har i dag godkendt den endelige købsaftale.
19. september 2018, 08:00
Viborg har gang på gang bevist, at animation ikke blot er animation – men kunst, underholdning, forretning og formidling på én gang.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring