App skal forhindre butiksdød i Danmark

eTilbudsavis-app´en skal forhindre butiksdød i Danmark ved at samle alle Danmarks fysiske butikker.
Foto: eTilbudsavisen
eTilbudsavis-app´en skal forhindre butiksdød i Danmark ved at samle alle Danmarks fysiske butikker.
ERHVERV:

Når danskerne leder efter varer, starter 8/10 med at lede digitalt*, men her finder danskerne typisk aldrig varer fra fysiske butikker - selvom disse ofte kan have varen på lager i nærheden. Det kan være den simple årsag til, at online-butikker ofte udråbes som fremtidens vindere. Men det vil en populær, dansk app nu ændre på. Opskriften er at samle alle Danmarks butikker i én app.

Allerede 7.300 fysiske butikker er samlet i app’en eTilbudsavis, som dog har været forbeholdt de store, danske detailkæder som fx Netto og SuperBrugsen. I dag har app’en så åbnet op for, at også selvstændige, fysiske butikker kan deltage i app’en på lige fod med de store detailkæder:

- Danmark har 23.000 fysiske butikker og startskuddet er nu givet til at samle allesammen i eTilbudsavis-app’en, foruden de 7.300, som allerede er samlet. Det skal sikre, at selvstændige butikker i hvert fald ikke lider butiksdøden, alene fordi de ikke er synlige når forbrugere leder efter varer digitalt, siger Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis.

Nyheden vækker begejstring hos den første selvstændige butik på eTilbudsavis:

- Der har længe manglet en app for os selvstændige, fysiske butikker, så vores butikker kan blive synlige digitalt. Vi er derfor glade for at have fået vores fysiske butik med på eTilbudsavis, da den nu fremtræder mere synligt når forbrugerne digitalt leder efter fx proteinpulver, som vi sælger i vores butik, siger Thomas Fisker Nielsen, medejer af Bodyman-butikken i Bispensgade i Aalborg.

Fysiske butikker kan tilmelde sig på https://app.etilbudsavis.dk/business/retailer

*Jf. FDIH e-handelsanalyse 2015.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. januar 2019, 11:00
Almindelige lønmodtagere fra Skive kan få langt flere penge til pensionisttilværelsen, hvis de har fokus på, hvad de betaler for at spare op.
16. januar 2019, 08:30
ALDI Danmark A/S tilbagekalder flere partier kanelgifler. Der er konstateret vækst af skimmel (mug) på kanelgiflerne i flere af pakningerne.
15. januar 2019, 09:00
Reitan Distribution A/S tilbagekalder makrelsalat med gæring/ luftdannelse og med risiko for indhold af histamin.
16. januar 2019, 10:00
Skive Awards kan stolt meddele, at erhvervslivet bakker flot op omkring Skive Awards 2019, ikke kun på sponsorater, men også på billetsalget.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring