Spar Nord Leasing imødekommer stor efterspørgsel

Kundechef Johan Kjeldsen
Foto: Spar Nord
Kundechef Johan Kjeldsen
ERHVERV:

For første gang i fem år havde det danske leasingmarked markant fremgang i 2014, og det har smittet positivt af på Spar Nord Leasing. Ifølge Jens Peter Madsen, der er direktør i Spar Nord Leasing, har selskabet lavet langt flere leasingaftaler det seneste halve år end først forventet.

Ifølge de seneste tal fra brancheforeningen Finans & Leasing, havde det samlede leasingmarked en fremgang på 20 procent i 2014 set i forhold til gennemsnittet af de foregående fem år.

Den positive udvikling har smittet positivt af på Spar Nord Leasing, som blev etableret for seks måneder siden, hvormed Spar Nord tog initiativ til at genskabe en position på det danske leasingmarked.

Siden 1. oktober har Spar Nord Leasing lavet mere end 400 nye leasingaftaler, og ifølge direktør Jens Peter Madsen er antallet af aftaler langt større end først forventet:

- Vores antagelse om, at der blandt mindre og mellemstore virksomheder har manglet et leasingselskab, der for alvor satser på den personlige dialog og en høj grad af tilgængelighed, har vist sig at holde stik, siger han og fortsætter:

- Så sagt med vanlig jysk beskedenhed er vi godt tilfredse med tilgangen af kunder – både de kunder som kender os fra tidligere og de kunder, som for første gang stifter bekendtskab med os.

Initiativet til etableringen af Spar Nord Leasing kom tre år efter, at Spar Nord som følge af forringede fundingforudsætninger i 2011 valgte at sælge Finans Nord Easyfleet A/S og overdrage de fremadrettede aktiviteter i Finans Nord A/S.

Personlig dialog med kunderne

Spar Nord Leasings tilgang til kundehåndtering er blevet godt modtaget blandt kunder og leverandører. Ifølge kundechef Johan Kjeldsen, der er ansvarlig for landbrugsvirksomhed i Spar Nord Leasing, hænger det sammen med rådgivernes solide brancheerfaring:

- Når jeg har haft dialogen med kunden, handler det om at skrue en aftale sammen, som passer til kundens behov og likviditet. Og det er netop de skræddersyede løsninger og den korte vej til beslutninger, der gør forskellen hos kunden, siger han og tilføjer:

- Desuden er det en fordel for kunden, at de kan komme direkte igennem til os, når de står hos forhandleren med et konkret spørgsmål. Der oplever vi, at kunderne lægger vægt på at tale med en person, der rent faktisk kan tage en beslutning og kender deres situation.

Spar Nord Leasing beskæftiger ind til videre 16 medarbejdere, der til sammen dækker hele landet.

Som en del af Spar Nord-koncernen deler Spar Nord Leasing hovedsæde med banken på Skelagervej i Aalborg.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
12. juli 2019, 13:00
Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring