Dyrekort er ikke et ensomt eventyr

Dansk Supermarkeds Animal Planet Ocean-kampagne med dyrekort, som kører til og med onsdag den 13. maj.
Foto: Dansk Supermarked
Dansk Supermarkeds Animal Planet Ocean-kampagne med dyrekort, som kører til og med onsdag den 13. maj.
ERHVERV:

Det sociale element i at bytte sig til dyrekort er helt centralt for kampagnen – og i øvrigt den hurtigste vej til en komplet samling

Detektor på DR har regnet på statistikken i Dansk Supermarkeds Animal Planet Ocean-kampagne med dyrekort, som kører til og med onsdag den 13. maj. Hovedpointen i foromtalen på dr.dk af aftenens Detektor-udsendelse er, at man skal over indkøb for et betydeligt antal kroner, hvis man statistisk set skal sikre sig alle dyrekort alene igennem indkøb.

Som det dog også vil fremgå af aftenens udsendelse, øger det at bytte sig til manglende kort med vennerne dramatisk sandsynligheden for at opnå en komplet samling af alle 140 kort.

Netop det sociale element i at lege med og bytte sig til kortene har inden kampagnens start været tænkt ind som en central del af kampagnen. Bilka og føtex har i løbet af kampagnen arrangeret flere hundrede byttedage i varehuse over hele landet, hvor børn (i alle aldre) har kunnet bytte kort med hinanden.

Det forklarer Mads Hvitved Grand, kommunikationsdirektør i Dansk Supermarked.

- Styrken ved kampagnen er jo netop, at den rummer et meget stort socialt element. Sjældent er så mange frikvarterer og legeaftaler blevet brugt på at lege med dyrekort, lære om fisk og havdyr – og så i øvrigt bytte sig frem til eventuelt manglende kort i samlingen. I nogle skoler har vi endda set, at det at lege og bytte med kort har været sat på skoleskemaet, siger Mads Hvitved Grand.

Tallene bag kampagnen understreger ifølge kommunikationsdirektøren blot, at bytteriet spiller en central rolle.

- Det statistiske regnestykke fra Detektor er jo meget sjovt, men kampagnen er ikke tænkt som et ensomt eventyr for den enkelte, men som en fælles mission for alle børn. Det kan vi se, at mange har taget til sig, og der er jo gået sport i at bytte sig til eventuelt manglende kort, så det sociale element i kampagnen lever i bedste velgående, siger Mads Hvitved Grand.
 

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
5. juli 2019, 09:00
Sundsøre Festival 2019 afholdes den sidste weekend i juli fra den 26.-27. juli. Det bliver et par dage fyldt med musik.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring