Velforberedt Würtz nyder U23-sejr - og ser frem mod næste mål

Cykling:

Mads Würtz Schmidt vandt i weekenden U23-DM i enkeltstart, der var et af sæsonens helt store mål for den unge coloQuick-rytter. Sejren blev dog på ingen måde foræret, og den har stået på hård træning og en målrettet indstilling hele foråret.

”Jeg har brugt lidt ekstra tid på enkeltstartscyklen, og blandt andet tjekket ruten ud nogle gange for at finde ud af, hvordan jeg skulle køre bakkerne og svingene,” fortæller Mads Würtz.

På forhånd var der lagt op til en tæt duel med Søren Kragh Andersen, og Würtz var derfor forberedt på, at der skulle kæmpes hele vejen.

”Jeg havde besluttet, at jeg ville angribe ruten og køre hårdt på fra start. Det gjorde skide ondt i benene hele vejen, men jeg følte samtidig, at det gik godt. Jeg kunne holde farten til mål, og heldigvis for mig gik mine konkurrenter lidt ned undervejs, så jeg havde en rigtig god dag,” lyder det.

Næste store personlige mål for Würtz er elite-DM i enkeltstart, hvor han håber, at han igen kan blande sig i toppen.

”Jeg har snakket med min træner, og vi arbejder frem mod DM i enkeltstart lige nu, hvor jeg tror på, at det kan blive til en top-5 placering. Der kommer nogle gode ryttere til start, men jeg arbejder så hårdt jeg kan. Jeg skal igen ud og kigge på ruten for at være så forberedt som muligt. Inden da kører jeg også DM i holdløb med Team coloQuick. Det giver også en god træning, og det giver mulighed for at finpudse positionen på min enkeltstartscykel,” fortæller han.

Allerede i weekenden tørner Mads Würtz og Team coloQuick ud igen, hvor der køres UCI-løb i både Horsens og på Fyn.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk