Team coloQuick, WÜRTZ nr. 5 i Hanstholm

Cykling:

Søndagens Post Cup i Hanstholm udviklede sig ikke som håbet for Team coloQuick, der dog markerede sig stærkt hele løbet igennem. Efter få kilometer blev der angrebet fra feltet, og efter flere udbrudsforsøg, lykkedes det syv mand at komme væk, heriblandt Nyvang fra Team coloQuick. Udbruddet opbyggede undervejs et forspring på fem minutter, og fik senere følgeskab af en større gruppe. Team coloQuick var godt repræsenteret i front, og det satte Trefor-Bluewater under pres nede i feltet, hvor de tog en stor del af føringsarbejdet.


Det hele blev dog samlet, da feltet ramte de små omgange i Hanstholm, og der blev lige så stille lavet udskilning bagfra. ColoQuick rytterne sad godt med, men med fem defekter på de sidste 15 kilometer, blandt andet to til Kamp, var det svært for rytterne at holde sig fremme. Mads Würtz sad med som bedste coloQuick-rytter og kørte ind på en 5. plads.
”Vi har syv mand med i en gruppe på 31 ryttere i front, og sidder rigtig godt placeret. Men så bliver Kamp ramt af en defekt med under 15 kilometer til mål, og han får hjælp af neutralservice, som giver ham et halvfladt baghjul. Det betyder, at han igen må stoppe op, og han er dermed ude af finalen. Derudover får flere af de andre ryttere også defekter i finalen, og vi kommer pludselig på bagkant med situationen,” fortæller sportsdirektør Ricky Enø.


På trods af skuffelsen over resultatet er Ricky Enø overordnet tilfreds med holdets indsats, og han melder om topform hos alle ryttere frem mod danmarksmesterskaberne.


”Holdet kører superflot. Vi er med, hvor det sker hele dagen, så der var ikke så meget mere, vi kunne gøre. Man kan ikke gardere sig mod mekaniske uhed. Würtz kommer ind som nummer fem og Almindsø kommer ind som nummer syv, hvilket er ok på en dag som i dag. Når man er ramt af så mange uheld, så er det svært at køre med om sejren. Men vi må se fremad. Der kommer nye løb lige om hjørnet med DM i næste uge, og rytterne er alle sammen supergodt kørende,” lyder det.


På torsdag kører Team coloQuick igen, hvor der er DM i enkeltstart i Rønde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
1. november 2019, 08:00
Traditionen tro, afholdes der mange julemarkeder på Skiveegnen. Se listen over julemarkeder her.
12. november 2019, 09:00
Søndag den 24. november kl. 16 spiller The Blackbirds i Fur Kirke.
13. november 2019, 09:00
Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.
11. november 2019, 11:00
Den lokale springrytter, Anna-Mathilde Alsing Nielsen fra Dølby ved Skive, deltog i weekenden til de jyske mesterskaber i Ålborg.

Find virksomhed
Søg her
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring