Team coloQuick, WÜRTZ nr. 5 i Hanstholm

Cykling:

Søndagens Post Cup i Hanstholm udviklede sig ikke som håbet for Team coloQuick, der dog markerede sig stærkt hele løbet igennem. Efter få kilometer blev der angrebet fra feltet, og efter flere udbrudsforsøg, lykkedes det syv mand at komme væk, heriblandt Nyvang fra Team coloQuick. Udbruddet opbyggede undervejs et forspring på fem minutter, og fik senere følgeskab af en større gruppe. Team coloQuick var godt repræsenteret i front, og det satte Trefor-Bluewater under pres nede i feltet, hvor de tog en stor del af føringsarbejdet.


Det hele blev dog samlet, da feltet ramte de små omgange i Hanstholm, og der blev lige så stille lavet udskilning bagfra. ColoQuick rytterne sad godt med, men med fem defekter på de sidste 15 kilometer, blandt andet to til Kamp, var det svært for rytterne at holde sig fremme. Mads Würtz sad med som bedste coloQuick-rytter og kørte ind på en 5. plads.
”Vi har syv mand med i en gruppe på 31 ryttere i front, og sidder rigtig godt placeret. Men så bliver Kamp ramt af en defekt med under 15 kilometer til mål, og han får hjælp af neutralservice, som giver ham et halvfladt baghjul. Det betyder, at han igen må stoppe op, og han er dermed ude af finalen. Derudover får flere af de andre ryttere også defekter i finalen, og vi kommer pludselig på bagkant med situationen,” fortæller sportsdirektør Ricky Enø.


På trods af skuffelsen over resultatet er Ricky Enø overordnet tilfreds med holdets indsats, og han melder om topform hos alle ryttere frem mod danmarksmesterskaberne.


”Holdet kører superflot. Vi er med, hvor det sker hele dagen, så der var ikke så meget mere, vi kunne gøre. Man kan ikke gardere sig mod mekaniske uhed. Würtz kommer ind som nummer fem og Almindsø kommer ind som nummer syv, hvilket er ok på en dag som i dag. Når man er ramt af så mange uheld, så er det svært at køre med om sejren. Men vi må se fremad. Der kommer nye løb lige om hjørnet med DM i næste uge, og rytterne er alle sammen supergodt kørende,” lyder det.


På torsdag kører Team coloQuick igen, hvor der er DM i enkeltstart i Rønde.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
23. maj 2019, 15:00
Lørdag den 25. maj, fra klokken 11.00 - 15.00, er der Havnens Dag på Glyngøre Havn.
23. maj 2019, 13:00
Søndag den 26. maj, fra klokken 10.00-16.00 inviterer Hjerl Hede til Fuglenes dag.
22. maj 2019, 09:00
1970’erne var uden tvivl et af de kulturelt vildeste årtier i nyere tid, og det kan ikke fejres nok.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring