Team coloQuick misser podiet til hold-DM

Foto: Team coloQuick
Cykling:

I går blev der kørt DM i holdløb i Hanstholm, og det blev et tæt løb, hvor de fire kontinentalhold pressede hinanden hele vejen. Team coloQuick måtte nøjes med en fjerde plads i holdløbet, hvor Team Trefor-Bluewater løb med sejren. Målsætningen var medaljer, men sportsdirektør Ricky Enø er alligevel tilfreds med holdet, der kørte fuld gas hele vejen.

”Vi havde en fornuftig start, men mister desværre Kamp efter 18 kilometer. Han ramte ikke lige dagen, og det er, hvad der sker. Vi ligger rigtigt tæt med de andre hold hele vejen, og kort før mål har vi kun ti sekunder op til Riwal, men vi mister Almindsø fem kilometer fra mål, og så taber vi med tre sekunder, og går glip af bronzen,” fortæller Enø

Rytterne gav alt hele vejen, og der er ifølge Ricke Enø derfor ingen grund til at være skuffet. Holdet skal derimod se frem mod morgendagens Post Cup.

”Det er jo superærgerligt at tabe med så lille en margin, men vi kan ikke bebrejde nogen. Drengene kørte alt, hvad de kunne, og det var virkelig flot. Det lykkedes bare ikke i dag. Vi ser i stedet frem imod i morgen, hvor jeg helt klart forventer, at vi tager revanche,” lyder det.

I dag skal rytterne igen ud på de danske landeveje, når tredje afdeling af Post Cuppen køres, og det bliver med et fuldt coloQuick-mandskab, hvor alle 12 ryttere er til start.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk