Team coloQuick kigger frem mod 2016

Foto: Team coloQuick
Cykling:

Team coloQuick er i fuld gang med at kigge frem mod 2016 sæsonen, og holdet begynder så småt at tage form. Team coloQuick kan i dag offentliggøre, at Rune Almindsø har forlænget sin kontrakt, og dermed også kører i den hvide/grønne trøje næste år!

Følgende kommentarer er fra holdejer Brian Pedersen og Rune Almindsø:

2015-sæsonen er slut, og forberedelserne til næste sæson er allerede i fuld i gang. Team coloQuick har haft et yderst succesfuldt år, og den succes skal følges op i 2016. En af de ryttere, der skal være med på holdet igen er unge Rune Almindsø, der kørte flot i sin første sæson hos Team coloQuick. Det blev blandt andet til sejr i Marcello Bergamo Cup, og derudover kørte Almindsø adskillige top 10-placeringer hjem. Holdejer Brian Pedersen har da også store forventninger til Rune Almindsø i næste sæson.

”Vi er rigtig glade for, at vi kan fortsætte samarbejder med Rune Almindsø. Han har en professionel indstilling, og vi spår ham en stor cykelkarriere. Han har potentialet til at blive rigtig god. Derudover er han en super fyr, og han passer perfekt ind på holdet, og de værdier, vi arbejder ud fra,” lyder det.

Personligt ser Rune Almindsø også frem mod 2016, hvor han måske får chancen for at tage et skridt op i hierarkiet.

”Jeg er rigtig glad for at være på Team coloQuick. Jeg føler mig personligt rigtig godt tilpas på holdet, og jeg føler, at det er her jeg kan udvikle mig mest. Jeg forventer, at jeg tager endnu et skridt op næste år, og jeg håber jeg kan få en UCI sejr,” fortæller en forventningsfuld Rune Almindsø.

Rune Almindsø er den første coloQuick-rytter på holdkortet til næste sæson, men der kommer flere gode nyheder i de kommende uger.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk