Team coloQuick henter dansker hjem fra Leopard

Cykling:

Team coloQuick henter dansker hjem fra Leopard – Trek CT

Der arbejdes på højtryk hos Team coloQuick i disse uger. I sidste uge kom en ny sportsdirektør på plads, og nu kan holdet offentliggøre, at man har skrevet kontrakt med 24-årige Kristian Haugaard. Han har de seneste tre år kørt på udenlandske hold, og det er en rytter med masser af erfaring fra udenlandske UCI-løb, som Team coloQuick i næste sæson får glæde af. Sportsdirektør Christian Andersen ser frem til at få Haugaard på holdet, og spår ham til at blive en af de bærende kræfter på holdet.

”I Kristian Haugaard får vi en meget komplet rytter, der stort set kan det hele. Han er en let eksplosiv rytter, som kan gøre sig gældende i mange forskellige typer cykelløb, da han også besidder en god enkeltstart. Når man ser på de tidligere præstationer med sejre i massespurter, bjergkonkurrencer og topplaceringer på enkeltstarter i diverse internationale cykelløb, som eksempelvis Tour de l’Avenir og Fléche du Sud, viser det evnerne til at blive en afgørende faktor. Han er måske gået lidt i stå i sin udvikling, og det er her vi skal hjælpe ham. Jeg tror på, at vi kan få ham op på højeste niveau igen, og der er ingen tvivl om, at han vil få en nøglerolle for os,” fortæller Christian Andersen

Kristian Haugaard ser også frem mod 2016 med stor forventning. Det er første gang siden 2012, at han skal køre på et dansk hold, og han ser frem til igen at vise sig frem på de danske landeveje.

”Jeg er rigtig glad for at blive en del af Team coloQuick. Jeg er overbevist om at Brian Pedersen og Christian Andersen er i stand til at støtte mig, så jeg kan få det optimale ud af mit potentiale. Holdet har en ambitiøs vision og en spændene løbskalender. Det vil især blive interessant at kører de danske UCI-løb i foråret, da det er løb, jeg ikke har kørt før. I første omgang glæder jeg mig til holdets første samling, hvor jeg skal møde mine nye holdkammerater,” lyder det fra Kristian Haugaard.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk