Ny sportsdirektør til Team coloQuick

Christian Andersen ny sportsdirektør hos Team coloQuick
Foto: Team coloQuick
Christian Andersen ny sportsdirektør hos Team coloQuick
Cykling:

Team coloQuick har ansat en ny ledende sportsdirektør, og det bliver den rutinerede Christian Andersen, der skal styre tropperne i 2016. Christian Andersen har stor erfaring i rollen som sportsdirektør, og har blandt andet været ansat hos Team CSC, Team Barloworld og Team Designa Køkken. Christian Andersen ser frem til igen at blive en del af cykelsporten efter seks års fravær.

”Det bliver rigtigt sjovt at komme i gang igen. Det er jo en spændende udfordring, der ligger foran os. Vi kender ikke helt holdsammensætningen endnu, men vi er i gang med en spændende proces i forhold til ryttere og resten af holdets opsætning. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at vi får et hold med masser af potentiale. Det bliver spændende at være med til at udvikle de nye talenter,” fortæller Christian Andersen.

Hos Team coloQuick-ledelsen er der også stor tilfredshed at spore, og holdejer Brian Pedersen er glad for, at man har fundet den helt rigtige til at udfylde rollen som sportsdirektør.

”Vi forhørte os jo lidt omkring, da vi skulle finde en ny sportsdirektør, og alle pegede på Christian Andersen. Dem vi snakkede med fortalte, at han måske er Danmarks bedste sportsdirektør. Han kommer fra Skive-egnen, så vi skulle egentlig bare kigge lige uden for døren for at finde den rigtige mand. Derefter handlede det jo om at få ham overtalt til at vende tilbage til cykelsporten, og vi er rigtig glade for, at det lykkedes os at få ham med på holdet. Jeg tror, at han bliver en stor gevinst for os, og med sin store erfaring vil han helt sikkert kunne styre rytterne ude på landevejen,” lyder det fra en glad holdejer.

Der kommer flere gode nyheder fra Team coloQuick i næste uge.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk