Ny assisterende sportsdirektør til Team coloQuick

Foto: Team coloQuick
Cykling:

Der bliver ikke kun oprustet på ryttersiden i disse uger. Team coloQuick har netop tilknyttet en ny assisterende sportsdirektør i form af den rutinerede Brian ”Hellerup” Petersen, der blandt ryttere og ledelse blot kaldes ”Hellerup”.

Christian Andersen ser frem til at få endnu en sportsdirektør med på holdet, og han forklarer, at Brian ”Hellerups” erfaring med at arbejde med unge ryttere bliver en vigtig faktor.

”Det er en stor gevinst, at vi har fået Brian ”Hellerup” med på holdet. Han har selv kørt som professionel og er også tidligere dansk mester, så han ved, hvad cykelløb på højeste plan handler om. De seneste år han har primært arbejdet med unge ryttere både på Riwal (2013) og Trefor-Bluewater (2014-2015), hvor han har høstet særdeles gode reslutater og jeg er sikker på, at han også på Team coloQuick får succes med at udvikle vores ryttere,” forklarer Andersen.

Brian ”Hellerup” fuldender dermed holdet af sportsdirektører, der desuden består af ledende sportsdirektør Christian Andersen, samt Martin Lind der fortsætter i rollen som assisterende sportsdirektør, så der er god blanding af kontinuit samt fornyelse på sportsdirektør-siden på Team coloQuick til sæsonen 2016.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk