Mads Würtz blev nummer 8 på 3. etape af Post Danmark Rundt

Cykling:

Onsdagens 2. etape udviklede sig som ønsket for Team coloQuick, der fik Jesper Odgaard med i morgenudbruddet. Han kom afsted med fem andre ryttere og havde på et tidspunkt et forspring på over syv minutter. De seks udbryddere blev hentet med cirka 52 kilometer til mål, og der blev herefter åbnet op for et nyt cykelløb, hvor flere af klassementsfolkene testede benene af. Det hele endte i en massespurt, hvor norske Boasson Hagen (MTN-Qhubeka) var hurtigste mand. Team coloQuicks Mads Würtz kom ind på en flot 8. plads.

”Vi gør det helt rigtige i dag. Odgaard rammer udbruddet, og kører flot derude. De andre sidder i feltet, og de holder sig fremme på de svære passager, som vi havde aftalt. I finalen er vi desværre igen uheldige med en punktering. Kamp punkterer med omkring 20 kilometer til mål, og næsten alle holdkammeraterne falder tilbage for at hjælpe ham frem. Det var fedt at se, at holdet arbejder så godt for hinanden. I spurten kører Mads Würtz ind som nummer 8. Han er rigtig godt kørende, og det er flot at se ham helt fremme,” lyder det fra sportsdirektør Ricky Enø.

Torsdag gælder det løbets kongeetape, hvor der køres 185 hårde kilometer med start og mål i Vejle. Løbet er på forhånd udråbt til at være afgørende for klassementet, og Ricky Enø ser frem til et hårdt løb.

”I morgenen bliver meget hård. Det er benene, der kommer til at tale. Vores mål er som på de andre etaper at holde Kamp og Würtz helt fremme. De er vores helt klare kaptajner, og de andre skal hjælpe dem, så meget de kan. Så må vi se, hvor langt det rækker. Hvis de har benene til det, så kan de begge lave et godt resultat. Man skal aldrig afskrive de to.” fortæller han.

3. etape skydes i gang klokken 12.20 og slutter omkring klokken 16.45 på den berygtede Kiddesvej i centrum af Vejle.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk