Team coloQuick i aktion både i Danmark og i Sverige

Cykling:

Team coloQuick skal i morgen søndag (d. 13/9) i ilden både på danske og udenlandske landeveje. I Sverige går det løs med Velothon Stockholm, der er et 1.1-løb, men optakten har ikke været helt problemfri for sportsdirektør Ricky Enø:

”Velothon Stockholm er et spændende løb. Drengene skal køre godt 180 kilometer og med fire afsluttende omgange i Stockholm, skal vi selvfølgelig være vågne. Det er et 1.1-løb og der er UCI-point på spil, så derfor kommer vi selvfølgelig også med et stærkt hold. Vi er dog desværre gået fra seks til kun at have fem mand til start, da Alexander Kamp har misset sit fly hjem fra Italien, hvor han er på træningslejr frem mod VM. Det er selvfølgelig tæt på katastrofalt for os, men også for Kamp selv, der har brug for løbskilometer inden det går løs i USA. Det efterlader os med Rolf Broge, Aske Vorre, Christian Moberg, Dennis Herforth og Mads Würtz. Vi kører formentlig for sidstnævnte og sådan som han præsterede i Tour de lAvenir, både tror og håber jeg på et stort resultat i morgen ”fortæller sportsdirektøren.

Holdet fra Skive skal som nævnt også i aktion på danske landeveje, mere specifikt ved Post Cup-finalen i Hillerød. Her er ambitionerne knap så store:

"Vi ligger som bekendt ikke rigtigt til i Post Cuppen og det er selvfølgelig også en del af forklaringen på, at vi stiller så stærkt i Sverige, som vi gør. Vi satser på at kunne få eftertilmeldt Alexander Kamp, når hans deltagelse i Velothon er glippet. Det kan lyde skørt, men Kamp skal ud og gøre løbet hårdt for sig selv. Sidder han ikke med i finalen, skal han sørge for at få nogle gode og hårde kilometer i benene, så han får god VM-forberedelse ud af det." slutter Enø.

Begge løb afvikles som nævnt i morgen søndag (d. 13/9).

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk