Endnu en flot præstation af Kamp til Fyen rundt

Endnu en flot præstation af Kamp til Fyen rundt
Foto: Team coloQuick
Endnu en flot præstation af Kamp til Fyen rundt
Cykling:

Alexander Kamp og Team coloQuick fulgte gårsdagens flotte præstation op med endnu et topresultat i Fyen Rundt, hvor det blev til anden andenplads for Kamp, der i spurten blev slået af norske Vangstad.

”Jeg sagde til rytterne fra morgenen af, at vi skulle være med i alt, og vi skulle sørge for at ramme morgenudbruddet. Det lykkedes os at få Gye med, og det betød, at vi kunne tage den lidt med ro nede i feltet. Senere viste Herforth, Moberg og Sørensen sig også frem, og de kørte virkelig stærkt alle sammen. I afslutningen kører Odgaard frem med Kamp og leverer ham til spurten. Han kører ind på en flot andenplads, og selvom han er lidt skuffet over ikke at tage sejren, så kan vi være meget tilfredse,” fortæller sportsdirektør Ricky Enø.

Team coloQuick stillede med to forskellige hold til GP Horsens og Fyen Rundt, og Ricky Enø fortæller, at det hele tiden har været planen, for at alle ryttere får muligheden for at vise, hvad de kan.

”Vi har haft 11 ryttere i spil i weekenden, og begge dage kørte rytterne vildt stærkt. Det viser bare, at vi har et godt hold og en bred trup, hvor alle har mulighed for at lave resultater. Det var vores bedste weekend siden Skive-løbet, og med de resultater vi har lavet her, så tror jeg, at vores Post Danmark Rundt-billet er så godt som sikret.”

Eneste rytter der kørte begge dage var Alexander Kamp, og det har Ricky Enø en simpel forklaring på.

”Når man har en rytter som Kamp, der kører så stærkt og er så holdbar, så kan man næsten ikke undlade at tage ham med til begge løb, og det viste sig jo også, at han stod distancen med endnu et topresultat. Han kører enormt stærkt for tiden, og han må næsten efterhånden være selvskrevet til en plads på landsholdet til U23-VM.”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk