ColoQuick repræsenteret med 2 ryttere i U23ernes Tour De France og VM!

Foto: Team coloQuick
Cykling:

Team coloQuick meddeler: Team coloQuick har i dag fået udtaget både Mads Würtz Schmidt og Alexander Kamp til Tour de l’Avenir og U23-VM. Tour de l’Avenir køres også som landshold og kaldes ofte for ”ungdoms-Tour de France”. Sportsdirektør Ricky Enø er ikke overraskende glad på både ryttere og holdets vegne:

”Først og fremmest vil jeg selvfølgelig gerne lykønske både Mads og Alexander, men selvfølgelig også hele Team coloQuick. Det er fuldt fortjent, at de to drenge er udtaget til to så store begivenheder. De er efter min bedste overbevisning to af Danmarks allerstørste cykeltalenter og jeg glæder mig til at se dem i aktion for landsholdet. Det er et stort skulderklap til Team coloQuick, at vi har to ryttere, der i den grad har fået deres gennembrud hos os og nu skal med til både Tour de l’Avenir og VM. Det er vi stolte af.”

Alexander Kamp er udtaget til VM i linjeløb, mens Mads Würtz Schmidt skal køre både enkeltstart og linjeløb. Ricky Enø har kun ros tilovers for de to unge ryttere:

”Det er vildt at tænke på, at vi har to ryttere, der har en reel chance for at blive verdensmestre. Kamp har været en fornøjelse at følge hele året, hvor han har leveret i stort set hvert eneste løb. Han har den eksplosivitet og den stædighed, der skal til, for at kunne levere et resultat på dagen. Mads har vist tæt på vanvittig styrke i sine enkeltstarter i år, så jeg tror helt bestemt på, at der er mulighed for, at han bliver verdensmester igen (Mads Würtz er tidligere juniorverdensmester i enkeltstart, red.).”

Tour de l’Avenir skydes i gang d. 22. august, hvor rytterne skal ud på en 3,5 kilometer lang prolog, mens VM i amerikanske Richmond for U23-rytterne, begynder med enkeltstarten d. 21. september. Linjeløbet afvikles d. 25. september.

Gå til forsiden: www.skive-her.dk Oprettet af: Skive-her.dk, mail@skive-her.dk


Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Følg Skive-Her på Facebook

Vis flere
Mest læste nyheder de sidste 24 timer:
19. juni 2019, 16:00
Søndag den 23. juni afholdes der traditionen tro Sankt Hans aften mange steder i Skive, Salling og Fjends.
16. maj 2019, 11:00
Fra torsdag den 23. maj til lørdag den 25. maj afholder Roslev byfest. Det bliver tre dage fyldt med aktiviteter for hele familien.
15. juli 2019, 09:00
Den 22.-27. juli 2019 er Spøttrup Borg omdannet til et stort middelaldermarked, hvor både danske og udenlandske aktører deltager.
26. juni 2019, 09:00
Salling Group tilbagekalder et parti Tahiti vaniljestænger. Der er konstateret vækst af mug (skimmel) i produktet.

Find virksomhed
Søg her
Worm Photo Fotograf Skive
Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk
Dynamic-it webudvikling og onlinemarkedsføring
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring