coloQuick klar til hold-DM og Post Cup

Cykling:

I den kommende weekend er der endnu engang lagt op til et par rigtig spændende løb for Team coloQuick. Lørdag køres danmarksmesterskaberne i holdløb, mens der søndag køres Post Cuppens 3. afdeling. Begge løb foregår i og omkring Hanstholm.

Danmarksmesterskaberne i holdløb er et af kvalifikationsløbene til Post Danmark Rundt, og derfor har Team coloQuick i de seneste uger trænet en del i netop denne disciplin. Målet er medaljer, og sportsdirektør Ricky Enø tror på, at rytterne kan skyde en høj fart på de 47,7 kilometer langs den jyske vestkyst.

”Vi har trænet holdløb nogle gange her på det seneste, og det har set rigtig godt ud. Rytterne arbejder godt sammen, og vi skal sørge for at få det til at fungere fra start og disponere kræfterne rigtigt. Vi har den nykårede U-23 danmarksmester, Mads Würtz, på holdet, der sammen med Jimmi Sørensen, 6’er i Post Cuppen i Nakskov, bliver holdets store motorer, og på en god dag, så tror jeg, at vi kan vinde, hvis alt spiller.”

Team coloQuicks ryttere til holdløbet:
Sørensen, Odgaard, Kamp, Almindsø, Würtz og Broge

Post Cup
Dagen efter holdløbet køres Post Cuppens 3. afdeling. Team coloQuick stiller til start med alle 12 mand, og Ricky Enø fortæller, at det er helt åbent, hvem der køres for.


”Hele holdet er godt kørende for tiden, så vi vil køre for dem, der har benene på dagen. Odgaard og Sørensen er på hjemmebane i det vestjyske. De kender ruten og terrænet, og de bliver derfor vigtige for os. Der bliver formentlig sidevindskørsel, så det skal vi være forberedte på. Selvom det bliver et hårdt løb, så går vi igen efter sejren. Vi har som erklæret sæsonmål, at vi vil vinde en Post Cup, og den drøm kan gå i opfyldelse allerede på søndag”

Gå til forsiden: www.skive-her.dk

Oprettet af: Redaktør mail@skive-her.dk


Se andre nyheder
Annonce:
Annonce på Skive-Her, god online markedsføring
Besøg: Skive Business Awards

Tip redaktionen med nyheder, navnenyt, arrangementer mv.: redaktion@skive-her.dk